Diverse

2 Podcasturi de poker ce merită atenția ta

Industria jocurilor de noroc s-a transformat tot mai mult într-un fenomen care te solicită din toate punctele de vedere? Dacă simți că este timpul să faci o schimbare sau să culegi informații mult mai calitative despre toate jocurile pe care le iubești, astăzi avem pentru tine câteva secrete care deși nu au legătură foarte mare cu jocurile de noroc, cele două domenii au început să se intersecteze. Este vorba despre podcasturi și nu te gândeai vreodată că ai putea să asculți un podcast despre poker, jocuri de noroc sau cazinouri în general, nu-i așa? 

Din fericire, ele chiar există și sunt aici să rămână pe termen lung. Dacă vrei să arunci o privire pe un astfel de podcast, avem și trei recomandări pentru tine de podcasturi pline de informații și discuții de calitate.

Beneficiile unui podcast

În această secțiune și ghid în ansamblu ne-am hotărât să oferim câteva informații despre podcasturi și tot ceea ce pot ele să ne ofere într-o viață normală. Fie că ne place sau nu, dacă am atins măcar o dată un casino online România, am fost și martorii unui fenomen de digitalizare. Iar digitalizarea ne-a lovit pe toți din plin, inclusiv pe cei care doresc să creeze conținut variat, să aducă valoare în mediul online și poate chiar să promoveze jocurile de noroc într-un mod eficient. Înainte să îți recomandăm două dintre cele mai tari podcasturi despre poker, iată care sunt beneficiile consumului acestui tip de conținut online, ce se aplică pentru toate nișele și tipurile de consumatori.

  1. Podcasturile sunt pline de informație și educație. În majoritatea podcasturilor vei vedea oameni care sunt documentați cu privire la nișa din care fac parte și cu modul în care se desfășoară un turneu de poker, cum funcționează un cazino, etc. Invitatul perfect la un podcast despre jocuri de noroc este un jucător profesionist care a participat la foarte multe turnee de poker în viața sa. Deci vei primi informații direct de la cea mai bună sursă posibilă.
  2. Poți să le asculți când vrei. Podcasturile nu sunt emisiuni live și nu ești obligat să prinzi momentul când se difuzează. Podcasturile sunt înregistrate și urcate în mediul online pentru ca toată lumea să le poată asculta după bunul plac. Deci îți oferă un grad ridicat de flexibilitate și acces rapid de oriunde și oricând.
  3. Te vor ajuta să fii mai atent. Când consumi un podcast despre orice subiect nu trebuie să faci altceva decât să fii foarte atent la ce se discută și să acorzi tot timpul tău acelui tip de conținut. Ce să crezi, această atenție sporită te va ajuta să îți antrenezi și puterea de concentrare din timpul meciurilor de Poker și vei putea să fii mai atent la adversari și mișcările sau deciziile lor.
  4. Afli despre comunitate. Nu știi niciodată când un invitat la un podcast este un jucător profesionist de care nu ai mai auzit niciodată și descoperi că afli foarte multe lucruri interesante din experiența lui. Așa vei descoperi informații noi despre comunitate, există șanse mari să găsești website-uri care să te ajute, unelte de învățare, etc. Acolo unde există un podcast de interes, vor exista și oameni interesați de el.
  5. Ai o altă activitate relaxantă la care poți apela. Pariatul și jocul de poker în general sunt activități foarte relaxante pe care le poți susține timp îndelungat și care nu te solicită foarte mult. Dar dacă ai mai avea o astfel de activitate pe care să o faci atunci când vrei să te relaxezi? Podcasturile sunt chiar acea activitate care te ajută să te relaxezi, să te documentezi și să afli lucruri noi în același timp.

Poker on the Mind Poker Podcast

Cele mai citite articole

Asta ne aduce și la primul podcast pe care ți-l putem recomanda. Poker on the Mind Poker Podcast este un material excelent pe care îl poți asculta dacă te interesează să dai un randament cât mai bun la turneele de poker la care participi. Poker on the Mind îți oferă foarte multe informații și răspunsuri la toate întrebările pe care le-ai putea avea despre acest joc. Vei fi martor la multe discuții intense și vei auzi sfaturi despre aspecte variate ale jocului de poker, informații extrem de valoroase pentru un jucător de succes.

The Heart of poker Podcast

A doua recomandare vine către Kara Scott, gazda acestui podcast cu experiență extinsă la mesele de poker cu mize mari și foarte mari. Încă din 2009 a luat locul 2 la Irish Poker Open tournament și cu siguranță vei afla informații de calitate din partea ei. Abordarea asupra jocului de poker este ceva mai profundă și îi ajută pe ascultători să descopere latura psihologică a jocului de Poker.

Concluzie

În ambele recomandări de podcast ai zeci de episoade pe care le poți urmări pentru a afla sute de lucruri noi, folositoare sau nu și care te pot ajuta să fii un parior mai bun.

Cele mai citite articole