Moda

4 modele de pantofi pentru domnișoarele de onoare

Căsătoria este momentul la care visează majoritatea dintre femei, motiv pentru care ele organizează acest eveniment până în cele mai mici detalii. Din planificarea nunții face parte și alegerea domnișoarelor de onoare și chiar a ținutelor pe care ele le vor purta în cea mai importantă zi a miresei. 

Ai fost desemnată de curând ”mână dreaptă” a unei viitoare mirese? Află că rolul de domnișoară de onoare nu este deloc ușor! Nu doar că apariția ta din ziua evenimentului trebuie să fie impecabilă, dar vei avea o mulțime de sarcini de care te vei ocupa. Prin urmare, vei petrece foarte mult timp în picioare și ai nevoie să porți încălțări comode, cu un design potrivit. Dacă nu știi care sunt cele mai adecvate modele de pantofi de damă eleganți pentru o astfel de  ocazie, îți spunem în continuare ce opțiuni ai! 

Pantofii cu toc mediu 

Încălțămintea cu toc este cea mai potrivită pentru o ocazie atât de specială precum este și nunta prietenei tale sau a unei rude apropiate. Cu atât mai mult dacă faci parte din gașca domnișoarelor de onoare, ai nevoie de o pereche de pantofi cu toc, care să îți alungească silueta și să îți confere o alură feminină. Totuși, nu uita că ai foarte multe sarcini de care trebuie să te ocupi în ziua nunții, pentru a-i da o mână de ajutor miresei. Ca atare, recomandarea noastră este să optezi pentru o pereche de pantofi cu toc mediu, care va arată foarte bine și care îți va oferi, în plus, tot confortul necesar de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini cu brio atribuțiile de domnișoară de onoare. Deci, oricât de mult ți-ar plăcea să porți sofisticatele kitten heels, acestea nu te vor favoriza deloc la un astfel de eveniment, având în vedere că vei petrece ore în șir în picioare. 

Pantofii simpli și eleganți 

Domnișoarele de onoare au, de cele mai multe ori, ținute identice sau foarte asemănătoare, care le ajută să se remarce printre restul invitaților. Acesta este încă un motiv pentru ca încălțămintea lor să fie cât mai simplă. Dacă vrei să fii și tu o domnișoară de onoare elegantă, optează pentru pantofi într-o nuanță subtilă. Cea mai potrivită este încălțămintea nude, care se asortează cu orice culoare și pe care o vei putea purta ulterior la alte petreceri și chiar și la birou!

Un sfat util este, de asemenea, să eviți pantofii sau sandalele albe – așa cum știi deja, albul este destinat exclusiv miresei!

Sandalele decupate 

Fără doar și poate, sandalele rămân un accesoriu rafinat și feminin, mai ales dacă sunt asortate corespunzător. Ținuta unei domnișoare de onoare poate cuprinde și o pereche de sandale decupate, în special în cazul în care vorbim despre o nuntă organizată în sezonul cald. Alege sandale aurii sau argintii în locul clasicului negru și vei obține un look foarte feminin și sexy. Nu uita: sandalele decupate nu se poartă niciodată cu dresuri, deci încalță-le pe piciorul gol!

Pantofii din piele 

Materialul din care sunt confecționați pantofii influențează semnificativ gradul de confort și de siguranță pe care aceștia ni-l oferă. Din acest motiv, cel mai indicat este să alegi pentru ținuta de domnișoară de onoare doar încălțăminte din materiale de calitate. Pielea naturală este variantă norocoasă, însă ai grijă să porți pantofii înainte de marele eveniment, pentru a se mula perfect pe forma piciorului tău. 

Alegerea încălțămintei pentru ocaziile speciale necesită atenția cuvenită. Atunci când ești domnișoară de onoare, nu doar designul pantofilor este important, ci și confortul oferit de aceștia. Ca atare, alege-ți încălțările ținând cont atât de criteriul estetic, cât și de cel practic!