Moda

5 culori vedetă pe care trebuie să le ai în garderobă în 2023

Dacă aruncând un ochi în garderoba ta ți se pare că totul e plictisitor și nu ai cu ce să te te îmbraci, cu siguranță ai nevoie de un refresh. Ce-ai zice să optezi pentru niște piese noi, colorate, în care să nu fii nevoită să investești o avere, dar care totuși să te surprindă plăcut pe perioada acestui an?

În sprijinul tău venim cu magazinul online JojoFashion unde vei găsi multe articole în tendințe, ușor de îmbinat cu garderoba ta actuală, prin intermediul cărora să-ți redefinești constant stilul propriu astfel încât să te simți încrezătoare în forțele tale și să strălucești cu fiecare apariție.

De ce să adaugi în garderoba ta mai multă culoare

Chiar dacă ești mai cu seamă adepta stilului minimalist și a pieselor trainice, care nu se demodează niciodată și cu care poți face zeci de combinații, uneori poți simți nevoia să ieși în evidență. Ori articolele vesel colorate te pot ajuta cu succes în acest sens și să-ți aducă un plus de bunăstare pe chipul tău.

În plus, știința a arătat în repetate rânduri că, culorile, pot avea un efect senzorial asupra stării de spirit. Ca de exemplu, nuanțele de albastru conferă o stare de bine, de liniște, în timp ce mov e văzută drept culoarea îndrăznelii, dar și a geloziei. Așa a apărut și cromaterapia sau terapia prin culori care se poate aplica iată și în ceea ce privește stilul vestimentar. Prin urmare, ai toate șansele având o garderobă colorată să-ți exprimi și să emani mai multă bunăstare, veselie etc.

5 culori populare în modă anului 2023

Preferi un stil de viață axat în permanență pe non-culori? Nu e nicio problemă! Totuși, dacă te afli astăzi aici, garantat simți nevoia de mai multă culoare. Iar dacă îți dorești să fii și în tendințe, te va interesa să afli care sunt cele mai căutate culori la capitolul vestimentație și cum ai putea să le îmbini cu bun gust.

  • Viva Magenta

Cele mai citite articole

În cazul în care ai urmărit deja tendințele în materie de culori care se schimbă de la un an la altul, sigur știi deja că Viva Magenta este conform Institutului Pantone noua culoare a anului 2023. Aceasta conține accente îndrăznețe de roz fucsia și roșu intens, rezultatul fiind o nuanță vibrantă, atractivă. Dacă acestea se numără printre culorile tale preferate, de bază, atunci Viva Magenta este pentru tine.

Gasesti pantaloni damă de la JojoFashion, dar și rochii, bluze, pulovere, multe piese pe care garantat le folosești în viața de zi cu zi sau la ocazii speciale.

  • Mov electric

La fel de splendid ca magenta pot fi și nuanțele de mov electric care se așează minunat când se regăsesc ca nuanță de accent pe o piesă vestimentară sau la nivel tot unitar. De exemplu, o fustă plisată în această culoare îmbinată cu un pulover pufos alb, botine albe cu toc, o poșetă într-o nuanță de albastru-denim cu accesorizare aurie și niște cercei similari, vor realiza o ținută perfectă de mers la birou în sezonul rece.

  • Roz orhidee

Roz orhidee este o altă culoare de interes în 2023 căreia îi lipsește tenta de roșu aprins care o poate duce mai cu seamă către culoarea anului aleasă de Pantone. Totuși, ea se îmbină de minune cu alte nuanțe față de banalele non-culori alb și negru, ci poate fi scoasă în evidență de note de bej, kaki, portocaliu și alte pasteluri cu subton rece.

  • Portocaliu coral și galben muștar

Portocaliul cu tente de coral și galben-muștar sunt culori îndrăznețe, dar ușor de purtat în materie de haine și accesorii. Și pot fi exact acel plus vibrant de care ai nevoie într-o ținută mult prea simplă, în culori reci și/sau închise, pe care să le evidențiezi fără efort.

Cele mai citite articole