Diverse

5 moduri perfecte în care te poți distra în seara fetelor

Din când în când ne place să avem și câte o seară a fetelor, în care să stăm doar împreună cu prietenele.  Fie că stăm la povești, facem câteva activități sau ieșim în oraș, important este să ne distrăm.

Parcă serile petrecute alături doar de prietene sunt tot mai rare, din acest motiv este bine să prețuim și mai mult timpul pe care îl petrecem împreună. Noi am selectat așadar 5 feluri în care te poți distra împreună cu prietenele în seara fetelor.

1. Mergeți la karaoke

Mai ales dacă din cauza programului vă vedeți tot mai rar, o seară de karaoke este recomandată în totalitate. Cu siguranță în playlist vor fi și melodii care vă vor face să vă aduceți aminte de clipe și mai frumoase petrecute împreună. Nu ai voce? Nicio problemă, nu despre asta este vorba la karaoke. Te asigurăm că distracția va fi garantată și vă veți simți bine. În fiecare oraș important sunt măcar câteva cluburi care acceptă karaoke,  mai nou și pe terasă, așa că ai suficiente opțiuni de unde să alegi locul potrivit pentru tine și prietenele tale.

2. O seară de bingo sună bine

Scenele cu seri de bingo sunt prezente în numeroase filme celebre și fac parte din viața fetelor și a prietenilor de decenii întregi. Astăzi sunt tot mai puține cluburi în orașe, dar din fericire unele site-uri din România acum oferă și Bingo. În aceste condiții, vei putea să joci online cu prietenele tale, iar partea bună este că ai mai multe opțiuni de jocuri, iar mizele sunt foarte mici. Jocul de bingo este recomandat indiferent de vârstă, deoarece acel moment în care aștepți să iasă numerele dorite iți generează un plus de adrenalină. Iar la final, dacă vei câștiga, poate vei  achita tu nota de plată pentru ieșirea pe care o vei avea în oraș cu prietenele.

Cele mai citite articole

3.  Mergeți la escape room

O altă activitate perfectă pentru serile pe care le petreci alături de prietenele tale. Poți alege săli de escape room inspirate din filme, din cărți sau din istorie și îți promitem că vă veți distra. Mai nou există jocuri de escape room și în aer liber, așa că veți avea și mai multe opțiuni de explorat și mai multe mistere de rezolvat. În plus, aceasta este o opțiune destul de ieftină de a petrece timpul, deoarece un bilet de intrare costă în medie de la 25 de lei de persoană.

4. Mergeți într-un loc la întâmplare

Multe povești interesante din seara fetelor conțin adesea și expresia „nici nu stiu cum am ajuns acolo”. Din acest motiv, din când în când, e recomandat să mergeți într-un loc ales la întâmplare. Fie că e vorba despre o terasă, un loc în care să beți un ceai sau despre un loc de care se știu mai puține lucruri, sunt șanse să descoperiți ceva innteresant și să vă simțiți nemaipomenit de bine. Dați noului o șansă și nu veți regreta. Cu siguranță veți trăi o experiență unică și veți avea ce povesti după. Și, cine știe, poate vă veți mai întoarce în acest loc pe viitor.

5. Un răsfăț la spa nu strică niciodată

Mai ales dacă aveți un program încărcat și vă vedeți destul de rar, o seară petrecută la spa, într-o relaxare totală, sună minunat, nu-i așa? Ce poate fi mai frumos decât să primiți tramentul dorit, poate un masaj, în timp ce sunteți împreună și petreceți timp de calitate. Și din acest punct de vedere ofertele sunt variate și veți avea de unde alege. După o seară la spa, veți ieși mult mai relaxate și fericite.

Cele mai citite articole