Cuplu

8 idei de cadouri pentru femeile care adoră sporturile de iarnă

Dacă ai o prietenă pasionată de sporturile de iarnă, atunci știi că nu este întotdeauna ușor să găsești cadoul perfect ea, mai ales atunci când tu însuți preferi alt tip de activități. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune idei de cadouri pentru femeile care adoră să-și petreacă orice clipă liberă pe pistă, de la articole vestimentare până la echipament de protecție. 

  1. Pantaloni și/sau jachetă pentru schi 

Orice iubitor al sporturilor de iarnă îți poate spune cât de important este să ai îmbrăcămintea potrivită atunci când îți petreci mult timp în aer liber. Prietena ta va fi cu siguranță încântată dacă în cutia frumos împachetată va găsi cei mai confortabili pantaloni de schi pentru femei și o jachetă călduroasă, ambele în culorile preferate. 

Asigură-te doar că alegi articole de calitate, care o vor proteja nu doar de frig, ci și de umezeală, vânt sau de o eventuală cădere. 

  1. Cască de protecție 

Siguranța este foarte importantă pe pârtie, iar casca de protecție este un accesoriu ce nu ar trebui să lipsească niciunei femei pasionate de sporturile de iarnă. Ai la dispoziție o gamă largă de modele și culori din care poți alege, așa că tot ce trebuie să faci este să te asiguri că achiziționezi mărimea potrivită. Mai poți împacheta alături și o cagulă. 

  1. Ochelari 

Nu este vorba de ochelari de soare, ci de aceia special concepuți pentru sporturile de iarnă. Rolul lor este de a proteja ochii nu doar de reflexia soarelui pe zăpadă, ci și de vânt și impurități. 

Dacă nu știi prea multe despre acest subiect, cere sfatul unei persoane care a mai făcut astfel de achiziții. Sunt anumite criterii de care trebuie să ții cont atunci când alegi ochelarii, de la factorul de protecție UV la culoarea lentilelor ori forma sau tipul ramelor. 

  1. Mănuși 

Un alt cadou practic pe care îl poți face prietenei tale ar fi o pereche de mănuși. Ca și celelalte accesorii destinate sporturilor de iarnă, acestea trebuie să fie nu doar călduroase, ci și impermeabile. Pentru a-i putea face un astfel de cadou trebuie însă să știi exact de ce mărime are nevoie. 

  1. Lenjerie termoactivă 

Dacă îți petreci mult timp în aer liber iarna atunci nu poți să ai niciodată prea multe articole de lenjerie termoactivă. Acestea sunt folosite ca prim strat de haine, iar rolul lor este de a asigura confortul termic, fără a afecta libertatea de mișcare. 

O pereche de colanți și o bluză fără cusături vor reprezenta cu siguranță un cadou binevenit. 

  1. Căciulă și fular 

La fel de folositoare vor fi o căciulă și un fular de calitate, care o vor proteja de vremea rece în timp ce se avântă pe pârtie. Căciula trebuie să fie compatibilă cu casca de protecție pe care o poartă, așa că ai grijă ce alegi. În ceea ce privește fularul, acesta poate fi înlocuit cu o bandană. 

  1. Rucsac 

Când ești toată ziua afară, ai nevoie de ceva în care să poți păstra apă, gustări, dar și straturile de îmbrăcăminte de care nu ai nevoie. Un rucsac este soluția perfectă. Dacă vrei să-i faci un astfel de cadou prietenei tale, alege unul potrivit pentru sportul pe care îl practică. 

De exemplu, anumite modele sunt echipate cu sisteme de fixare a schiurilor. Altele au suport pentru placa de snowboard. 

  1. Cameră video sport 

Spre deosebire de alt tip de camere, aceasta se poate monta pe orice suport, cum ar fi casca sau ochelarii, și rezistă la condiții extreme. Deși au dimensiuni mici, calitatea filmării este foarte bună. Oferă-i prietenei tale ocazia de a surprinde imagini incredibile pe pârtie. 

Oricare dintre cadourile de mai sus vor fi primite cu zâmbetul pe buze și mulțumiri sincere de către o femeie pasionată de sporturile de iarnă. În plus, ai garanția că le va folosi cu prima ocazie. Așa că data viitoare când vrei să-i dăruiești ceva, nu ezita să alegi unul dintre ele. 

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!