Casa Ta

Aplice de perete universale elegante pentru întreaga casă

Aplicele de perete sunt cu adevărat universale. Acestea preiau o mare varietate de sarcini de iluminat și sunt potrivite pentru toate încăperile. Toate tipurile de aplice de perete servesc ca iluminare indirectă, ca iluminare directă pentru tablouri, oglinzi și pat, pentru scări, baie, bucătărie etc. Ele pot fi, de asemenea, folosite ca lumină pentru citit sau pentru lucru și pot funcționa și ca iluminare a încăperii. Fie cu iluminare în sus sau / și downlight, ca spot sau cu un braț reglabil sau cu cap de lampă, aplicele pot fi acționate în diferite moduri, în mod clasic, folosind un comutator de lumină sau un variator, intuitiv folosind controlul prin gesturi sau convenabil folosind o aplicație. Datorită numeroaselor culori, materiale și modele, aplicele de perete pot fi găsite în diferite stiluri și se îmbină armonios în casa ta.

Aplice de perete pentru scări

Aplicele fixe fără orbire sunt recomandate pentru iluminatul scărilor. În acest scop, sunt potrivite aplicele de perete cu lumină de zonă direcționată în jos pentru lumină directă sau direcționată în sus pentru iluminare indirectă. Alternativ, există modele cu iluminare în sus și în jos. Variantele cu difuzoare mate sau opace pot fi folosite pentru lumina neecranată în toate direcțiile.

Aplice de perete pentru pat

În dormitor, aplicele de perete servesc ca lumini de lectură care economisesc spațiul. Poți utiliza un model care emite lumină fără orbire, îndreptată în jos. De asemenea, elementul de control trebuie să fie ușor accesibil – dacă este posibil din poziție culcat. Pentru o incidență optimă a luminii la citire, este indicat să utilizezi lumini reglabile.

Aplice de perete pentru oglinzi

Sarcina principală a luminilor pentru oglinzi este să-ți ofere suficientă lumină puternică pentru rutinele zilnice de îngrijire – fără a te orbi. Lămpile de perete cu abajur mat sau opac și distribuția caldă a luminii, fac ca operațiunile de îngrijire sau cosmetice să se facă ușor. În băile mici, una sau două lumini puternice de oglindă pot servi simultan ca iluminare a încăperii și pot înlocui plafoniera.

Aplice de perete pentru tablouri

Cu aplicele potrivite de perete, poți pune literalmente fotografii și picturi în lumina potrivită. Variantele reglabile pe care le poți alinia cu precizie sunt deosebit de potrivite pentru aceasta. Alternativ, poți monta spoturi pe peretele opus, astfel încât lumina să cadă asupra imaginilor.

Opțiuni de control versatile

Aplicele de perete pot fi acționate în diferite moduri. Dacă îţi place aplica clasică, optează pentru un model cu comutator. Cei care apreciază diminuarea luminii au de ales între lumini cu un dimmer integrat și versiuni pe care le pot controla extern printr-un variator de fază. Controlul prin gesturi s-a dovedit a fi intuitiv. Aplicele inteligente pot fi acționate printr-o aplicație. De asemenea, aplicele de perete cu detectoare de mișcare sunt o idee bună pentru casa scărilor sau pentru holuri. 

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!