Diverse

Aranjamente florale potrivite pentru Crăciun

Spiritul Crăciunului se instalează odată cu prima ninsoare. În această perioadă, toată lumea caută prin magazine mici decorațiuni de Crăciun pentru a înfrumuseța casa și a oferi o stare de liniște și relaxare. Pe lângă beteală, globuri și luminițe, decorațiunile florale sunt cu adevărat deosebite. De asemnea, aranjamentele florale pot fi și un cadou excepțional pe care să-l oferi oamenilor pe care îi vizitezi în această perioadă.

Gama de sortimente florale este numeroasă și chiar dacă toate arată splendid, iată care sunt 6 dintre cele mai potrivite pentru Crăciun.

Aranjament floral cadou de Crăciun

Indiferent dacă trebuie să oferi un cadou prietenilor de la birou, mamei, surori sau soacrei, aranjamentele florale  reprezintă un cadou complet și complex. De asemenea, acestea pot fi și piesele centrale de pe masa de Crăciun. Poți alege un aranjament floral compus din brad, flori, tuia, lumânări și accesorii de iarnă.

Coronița de Crăciun

Coronițele de brad sunt un element de decor ce oferă casei un aspect de sărbătoare. Tradiția coronițelor de brad a început acum sute de ani, iar astăzi reprezintă un adevărat simbol al Crăciunului, datorită elementelor încărcate de simbolistică din care sunt confecționate. Coronițele din brad sunt confecționate cu globuri în diferite culori, astfel încât ai ocazia să alegi nuanțele care se potrivesc perfect.

Braduții decorativi

Brăduții decorativi au un impact vizual puternic. Nu există Crăciun fără tradiționalul pom împodobit. Așadar, dacă vrei să oferi mai mult farmec mesei festive sau pur și simplu nu ai avut loc în casă de un brad mare, poți îmbogăți decorul cu niște brăduți decorativi în mărimi mai mici. Aceștia sunt împodobiți cu globuri, beteală, steluțe și alte elemente de impact în diferite culori, texturi și mărimi.

Buchete de flori

Buchetele de flori pot înfrumuseța o cameră, dar pot fi totodată și un cadou excepțional. Buchete compuse din trandafiri, hortensii și alte plante de decor, ambalate frumos și însoțite de un bilet sau o scrisoare sunt cadouri ideale și cele mai ușoare pe cere le poți face.

Anthurium – o altă plantă potrivită pentru iarnă

Anthurium este o plantă tropicală care se recunoaște după culoarea frunzelor de un verde puternic și după florile ce pot fi roșii sau albe. Locul potrivit în care o poți pune este la geam pentru că are nevoie de cât mai multă lumină. Așadar, dacă ai o casă cu ferestre mari și vrei să-ți decorezi pervazul, Anthurium este floarea potrivită.

Cutiile cu flori

Cutiile cu flori arată bine oriunde le-ai așeza. Pe masă, la geam sau pe mobilier, acestea îmbogățesc viazul încăperea și vor atrage atenția tuturor invitaților tăi. Cutiile cu flori de Crăciun au în componență și câteva crenguțe de brad, specifice acestui sezon. Pe lângă aspect, acestea pot fi și un cadou potrivit pe care să-l oferi oamenilor pe care îi prețuiești și pe care îi vei vizita de Crăciun.

Crăciunul se sărbătorește întotdeauna alături de cei dragi, în jurul unei mese îmbelșugate, aranjate frumos, cu voie bună și căldură. Aranjarea casei pentru Crăciun a devenit o preocuparea principală pentru toți membrii familiei. Asigură-te că ai florile necesare la îndemână pentru această perioada a anului de la floraria online Maison d’Or din Bucuresti.