Diverse

Coșuri cadou gourmet pentru 8 Martie, coșuri de Paște sau pentru orice ocazie

Cele mai plăcute cadouri sunt cele oferite cu drag, cele care transmit un mesaj încorporat. În cazul coșurilor cadou gourmet, există o aură aparte care le face extrem de apreciate. Pur și simplu, este exclus să nu te bucuri atunci când primești un coș cadou, indiferent de ocazie. Coșul cadou gourmet te îndeamnă să descoperi, iar deliciile pe care le putem savura ne plec evident tuturor. Un coș cadou este un îndemn la răsfăț, îți transmite că meriți o experiență intensă, exclusivistă, festivă. Trebuie, desigur, să fie un coș cadou bine realizat, care te impresionează mai întâi din punct de vedere estetic, apoi la partea de arome, gusturi fine.

În categoria de cadouri 8 Martie, o idee excelentă de cadou este un astfel de coș gourmet. Se potrivește pentru a fi oferit indiferent de relația dintre cel ce oferă și cel care primește. Poate fi oferit de către o femeie sau de către un bărbat, ba chiar și drept cadou colectiv – de exemplu, la serviciu, din partea bărbaților din echipă, câte un coș cadou de 8 Martie pentru fiecare colegă. De asemenea, este ideal  atât pe plan personal (de oferit familie, prietenilor etc.), cât și pe plan profesional. Un coș cadou va însemna apreciere, mulțumire, iubire, după caz. Partea bună la un astfel de cadou este că transmite mesajul în funcție de relație și de context. Desigur, trebuie să alegi un coș cadou cu decor adecvat.

Cele mai citite articole

Dacă vrei să cumperi coșuri cadou de 8 Martie sau cosuri cadou de Paste 2021 (nu mai este mult timp până la acest moment de sărbătoare), cel mai bine este să apelezi la un magazin online specializat, care duce crearea de astfel de coșuri cadou la nivel de artă. La gourmetGIFT.ro, totul este absolut desăvârșit. Fiecare coș cadou înglobează pricepere, dăruire și experiență acumulată în peste 10 ani de activitate. Coșurile cadou gourmet se potrivesc și în alte ocazii din an – de Crăciun, la aniversări, la zile onomastice, în cazul unor vizite la prieteni sau familie, dar și în unele contexte profesionale.

De altfel, în mediul corporate este o obișnuință oferirea de coșuri cadou, în special în momentele de sărbătoare, inclusiv de Paște, Crăciun și de 1-8 Martie. Cei de la gourmetGIFT.ro propun mereu colecții unice de coșuri cadou gourmet care conțin selecții de băuturi alcoolice, cafea, ciocolată și alte produse premium, exclusiviste, ideale pentru momente festuve. Firmele pot comanda și acum cadouri 8 Martie și coșuri cadou de Paște, în cele mai atractive forme. Pentru companii există de fapt inclusiv servicii speciale la cerere, de exemplu personalizarea coșurilor cadou prin inscripționarea logo-ului firmei.

Cât ar trebui să coste un coș cadou? Cele mai populare variante sunt cele cu preț mediu, în jur de 150 – 300 de lei. Există desigur atât variante de coșuri cadou la preț mic, mai puțin bogate în produse, dar și variante pe segmentul superior de preț, care conțin un număr mai mare de articole premium și de lux, inclusiv produse pentru whiskey nobil, vinuri deosebite sau șampanie veritabilă franțuzească de la mărci de renume mondial. Interesant este că de pe website-ul gourmetGIFT.ro se pot comanda coșuri cadou tradiționale de Paște și nu numai, cu produse românești premium. Livrarea produselor se face rapid oriunde în țară, prin curier, comenzile putând fi lansate atât de persoane fizice, cât și de companii.

Cele mai citite articole