Lifestyle

Cum alegi iluminatorul potrivit tenului tău?

Tu poți avea un ten impecabil, chiar și în cele mai stresante sau obositoare zile. Un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată, exerciții fizice zilnice și un zâmbet sincer pot face minuni. Însă, pentru a obține un look desăvârșit, produsele de make-up de calitate sunt indispensabile. Printre acestea, iluminatorul joacă un rol esențial, adăugând acea strălucire care completează perfect machiajul.

De fapt, rolul acestuia este atât de important, încât poate schimba complet aspectul chipului tău. Îi poate reda luminozitatea. Îndrăznim să spunem că poate lăsa impresia unui ten vizibil întinerit. 

Dar cum îl alegi, încât să nu pară aplicat, ci ca fiind parte din strălucirea ta naturală? Află din acest articol cum îl aplici în funcție de tipul și nuanța tenului tău și de ce este important să investești într-un produs de calitate. 

Iluminatorul poate fi cel mai bun prieten, căruia să-i simți nevoia de fiecare dată când te machiezi

Iluminatorul nu este doar un simplu produs de machiaj. Este aliatul tău atunci când îți dorești un ten luminos și plin de viață. Dar cum îl alegi? Haide să descoperim împreună!

Pasul 1. Tenul tău este gras, uscat sau mixt? Pentru că în funcție de aceasta, vei porni în căutarea produsului potrivit.

Pentru:

  • Ten gras. Îți recomandăm să optezi pentru iluminatorul pudră, pentru că ajută la absorbția excesului de sebum, iar tenul tău va avea un aspect mat și luminos.
  • Ten uscat. Alege tipul lichid sau cremă, care hidratează pielea, oferind tenului și un glow natural și sănătos.
  • Ten mixt. Poți combina cele două texturi: lichid pentru pomeți cu cel de tip pudră pentru zonele mai grase.

Pasul 2. Care este nuanța pielii tale? Și acest pas este important, pentru că probabil și tu îți dorești un look cât mai natural. 

De exemplu, dacă nuanța pielii tale este măslinie, ai nevoie de un iluminator auriu sau bronz, care îți va evidenția frumusețea naturală.

Cele mai citite articole

Dacă tenul este deschis, alege nuanța șampaniei sau sidefiu. Pentru un ten nici închis, nici deschis, nuanța piersicii poate fi potrivită pentru tine.

Pasul 3. Aplicarea corectă 

  • Pe suprafața pomeților pentru a-ți accentua structura feței.
  • Sub sprâncene. Pentru a-ți deschide privirea și a adăuga un touch de prospețime.
  • Pe arcul lui Cupidon (deasupra buzei superioare) pentru a crea impresia buzelor pline și senzuale. 
  • Pe colțul intern al ochilor, pentru a-ți lumina privirea și a-ți face ochii să pară mai mari.

Nu uita! Folosește-l doar după aplicarea fondului de ten. 

Iluminatorul – Secretul unui look impecabil

Nu uita, acest produs de beauty este ca un magician al frumuseții – trebuie doar să știi cum să-l folosești pentru a obține efectul dorit.

De ce merită să investești într-un iluminator de calitate?

Pentru că este mai rezistent și mai sănătos pentru pielea ta. În plus, tenul tău va ‘’primi’’ o strălucire naturală. 

Așadar, de ce să te mulțumești cu mai puțin?

Ești gata să îți redefinești look-ul?

Obține un ten luminos alegând din gama variată de iluminatoare cu diferite texturi, disponibile pe www.turkoaneshop.ro și potrivite tipului tău de ten. Testează-le și bucură-te de o strălucire naturală și luminozitate care vor atrage atenția instantaneu.

Cele mai citite articole