Lifestyle

Cum să obții păr ca la salon după fiecare spălare

Părul reprezintă uneori cel mai de preț accesoriu, în special atunci când participi la un eveniment special din viața ta. De aceea, este important să știi cum să îl îngrijești și coafezi corespunzător, astfel încât să îți pui în evidență trăsăturile naturale. Descoperă din articolul nostru câteva trucuri pe care să le ai în vedere pentru a obține un păr strălucitor la fel precum la salon.

Cum obții un păr strălucitor acasă?

Există mai multe etape pe care trebuie să le urmezi pentru a ajunge la rezultatele dorite. Produsele utilizate sunt la fel de importante precum felul în care le aplici și pașii pe care îi urmezi după aceea. Iată ce trucuri pentru un păr strălucitor avem pentru tine:

  1. Utilizează produse pe bază de ingrediente naturale

Șamponul, balsamul și masca pentru păr trebuie să fie nelipsite din rutina ta de îngrijire. Cu toate acestea, la fel ca produsele cosmetice pentru ten, trebuie să ții cont de tipul de păr pe care îl ai atunci când le alegi. Este important ca părul uscat să fie hidratat din abundență, iar părul sensibil, care se rupe ușor, să primească tratamentul special de care are nevoie.

Mai mult decât atât, pentru toate categoriile de păr, este important să alegi produse care au la baza lor ingrediente naturale precum extractul de migdale, ulei esențial de lavandă sau ulei esențial de ylang ylang. Astfel de produse pentru îngrijirea părului nu cauzează iritații ale scalpului și vor îmbunătăți calitatea firelor tale naturale.  

  1. Protejează-ți părul de temperaturi ridicate

Cele mai citite articole

După spălare, felul în care îți usuci părul contează la fel de mult. În special dacă urmează să folosești placa sau ondulatorul pentru păr, este important să aplici mai întâi un ser reparator anti-frizz, astfel încât firele de păr să fie cât mai bine protejate. Orice tip de uscare excesivă îți va deteriora podoaba capilară, ceea ce va cauza vârfuri despicate și multe fire rebele.

Un alt truc pe care să îl ai în vedere este uscarea părului cu capul în jos pentru a-i oferi un plus de volum. De asemenea, când vine vorba despre pieptănat, asigură-te că folosești o perie din cauciuc tare, astfel încât părul tău să nu se încurce în ea. Poți utiliza un spray pentru descâlcirea firelor de păr dacă întâmpini adesea problema nodurilor în păr. 

  1. Revitalizează culoarea părului

Lipsa de strălucire a părului se poate datorita și culorii șterse a acestuia, fie că vorbim despre părul natural sau vopsit. Pentru a readuce culoarea la viață și a obține strălucirea pe care ți-o dorești, poți utiliza o gamă completă de șampon, balsam și mască reparatoare sau un ser reparator pentru păr pe care să îl aplici de fiecare dată după spălare. 

Produsele cu efecte revitalizante și reparatoare te pot ajuta să ai un păr precum la salon, atât timp cât urmezi și celelalte recomandări de îngrijire și aranjare pe care ți le-am oferit. Dacă părul tău este deteriorat din cauza vopselei, solicită mai întâi sfatul hairstylistului tău înainte de a o aplica din nou. Sănătatea părului este mai importantă decât aspectul său temporar. 

Ține cont de recomandările noastre și vei putea obține un păr strălucitor ca la salon acasă la tine!

Cele mai citite articole