Casa Ta

Filtru antimagnetita pentru diferite sisteme casnice

Filtrul magnetic antimagnetita este proiectat pentru sisteme de incalzire medii si mici. Acest tip de filtru magnetita este cea mai recenta dezvoltare a inginerilor, si utilizeaza o actiune magnetica pentru a proteja centrala termica impotriva contaminantilor din sistem. Este proiectat special pentru locurile in care spatiul sau accesul este limitat. Elementele magnetice sunt special montate pentru eliminarea optima a reziduurilor. Este posibila montarea verticala sau orizontala, precum si montarea la 45 de grade.

Filtru antimagnetita – domenii de utilizare

Radiator. Filtrul magnetita ajuta la curatarea caloriferelor. Dispozitivul este conectat la cutia de colectare sau la circuitul de apa, apoi se adauga acid pentru a descompune scala. Dispozitivul este echipat cu un filtru magnetic care colecteaza particulele de metal in sistem.

Ruloul cu magnet ridica particulele de metal din partea inferioara a caloriferului si pompa le impinge catre filtrul magnetic al dispozitivului. Stadiul urmator este spalarea si neutralizarea acidului.Se adauga un neutralizator in rezervorul dispozitivului si se lasa sa circule pana cand culoarea acidului se schimba. Sistemul este drenat si purificat, apoi sistemul este umplut cu apa si se masoara aciditatea si puritatea acesteia.

Filtru antimagnetita pentru convectoare

Convectoare. Convectoare sunt fabricate din tevi de cupru si sipci de aluminiu. Sunt de doua tipuri cu convectie naturala si convectie fortata. In ambele cazuri, intretinerea este obligatorie pentru ca acestea sa fie eficiente in activitatea lor. Pentru a avea succes, convectorul trebuie spalat chimic, intern si extern. In curatarea interna, procesul este acelasi ca si la radiatoare, iar curatarea exterioara se poate face cu detergenti proiectati pentru aceasta activitate si apoi clatit cu apa.

Cele mai citite articole

La trecerea prin schimbatorul de caldura murdar, apa contaminata scade puterea si eficienta schimbatorului de caldura. Sistemul de filtrare utilizat ca principal element de radiere la unele dispozitive, cum ar fi pompe de caldura, centrale termice, dupa doi ani fara curatare, dau un consum de  3kw pana la 7 kw.

Aceasta se datoreaza acumularii de scara pe schimbatorul de caldura si reduce eficienta acestuia, dar cu un filtru antimagnetita, sistemul este mentinut la parametrii stabiliti. Prin urmare, filtrul antimagnetita are nevoie sa fie curatat.

Filtru antimagnetita pentru centrale termice

Centrale termice. Centralele termice pot fi pe gaz, lemne peleti. Toate au o manta de apa, iar in ele se acumuleaza scara pe interior, ceea ce duce la izolare si incepe sa incalzeasca apa mai lent. Contaminantii din sistem, pot fi evitati doar cu un filtru antimagnetita. Filtrele magnetice antimagnetita din magazinul online aleroma.ro sunt certificate si dovedite in domeniul curatarii magnetice pentru centrale termice, sistemele de incalzire a apei, sistemele de apa rece, radiatoare etc.

Toate aceste produse sunt realizate la un nivel profesional, iar utilizarea lor duce la succes si la rezultate perfecte. Aceste filtre si-au dovedit eficacitatea odata cu trecerea timpul, iar utilizarea lor este de o  importanta deosebita.

Cele mai citite articole