Diverse

Hartia de ambalat – De ce sa o ai mereu in casa?

cardboard producing at a paper mill factory

Hartia de ambalat face parte din acea categorie de accesorii care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. In ea se pot inveli pachetelele pentru scoala si, totodata, cu hartie de impachetat se pot pastra alimentele in siguranta in frigider sau in timpul transportului, astfel incat sa-si pastreze aroma si sa nu se contamineze.

Diverse tipuri de hartie de impachetat se pot gasi la Ambalaj Market, un magazin online cunoscut in Romania, care pune la dispozitia cumparatorilor ambalaje de unica folosinta si consumabile la un pret avantajos.

Tipuri de hartie de impachetat de la AmbalajMarket

Hartia de impachetat este un produs pe care oamenii il achizitioneaza pentru gospodarie, astfel incat sa o aiba aproape in caz de nevoie. 

Intr-o astfel de hartie, bunicile impacheteaza cu dragoste dulciuri precum: branzoaice, chec, cozonac, fursecuri, placinta, pentru a le darui nepotilor, indiferent de ocazie. Tot intr-o hartie de impachetat parintii ii asaza cu multa grija micutului lor sandvisul pentru scoala. In acest fel, produsele nu-si raspandesc mirosul in ghiozdan sau in geanta si isi pastreaza aroma proaspata timp de mai multe ore, pana la momentul cand hartia este data la o parte si alimentul este consumat cu pofta.

De la AmbalajMarket se pot achizitiona urmatoarele tipuri de hartii pentru impachetare:

  • Hartie tiparita, cu aspect vintage, de ziar

Multi nu au uitat cum, in trecut, bunicii gaseau o metoda ingenioasa pentru a inveli produsele alimentare si a le proteja, folosind ziarele pe care le colectionau tocmai in acest scop. Pentru nostalgici, dar si pentru cei care apreciaza produsele cu aspect vintage, la Ambalaj Market este disponibila hartia de impachetat tiparita, ce se poate utiliza la ambalarea multor preparate, cum ar fi shaorma.

  • Hartie de ambalaj cu folie

Avantajul major al hartiei cu folie este ca sigileaza mirosurile mult mai bine, fiind utila in impachetarea  deserturilor, a carnii sau a branzeturilor.

  • Hartie de impachetare a produselor de tip fast-food

Cele mai citite articole

Pentru shaorma sau burgeri, Ambalaj Market ofera varianta hartiei de impachetat cu motive specifice tiparite.

  • Hartie pentru produse de patiserie

In cazul produselor de patiserie, foarte potrivita este hartia cu un design special creat, astfel incat sa se potriveasca in cazul acestor produse proaspete si delicioase.

Avantajele hartiei de ambalat de la Ambalaj Market

Hartia de impachetat este la fel de utila si in locuinte, dar si in cazul afacerilor al caror obiect de activitate il constituie livrarea de produse alimentare: burgeri, sandvisuri, gogosi, produse de patiserie, produse de cofetarie etc. 

Iata cateva avantaje ale hartiei pentru impachetare de la AmbalajMarket:

  • Diversitatea produselor – Se pot cumpara, asa cum am mentionat, hartii pentru diverse tipuri de alimente.
  • Pret avantajos – Produsele din acest magazin online au un raport calitate-pret in beneficiul cumparatorului.
  • O mai buna igiena – Hartiile sunt concepute special pentru a ajuta la transportarea in conditii de igiena a diferitelor alimente, reducand expunerea la substante contaminante sau bacterii, in timpul manipularii.
  • Prelungirea termenului de valabilitate – Atunci cand produsele sunt ambalate corespunzator, li se prelungeste timpul in care raman sigure pentru a fi consumate.

In concluzie, o hartie de impachetat este utila in orice casa, aducand avantaje importante in ceea ce priveste transportul adecvat al alimentelor, siguranta sanitara, dar si un pret pe care si-l poate permite oricine.

Viziteaza magazinul online AmbalajMarket pentru a consulta oferta de hartii pentru impachetare, precum si celelalte categorii de produse de care este nevoie in orice locuinta!

(sursa foto-istock.ro)

Cele mai citite articole