Diverse

Hoverboard pentru copii si adulti

Cu un hoverboard de 8 inch poti calatori in jur de sase kilometri pe ora.  Un hoverboard este alimentat electric. La inceput trebuie sa-ti antrenezi simtul echilibrului, astfel incat sa poti controla hoverboard-ul. Un hoverboard nu are ghidon. Banda de rulare a dispozitivului reactioneaza la presiune, ceea ce declanseaza miscarea senzorilor. In plus, poti conecta hoverboard-ul la un smartphone prin Bluetooth si poti controla dispozitivul printr-o aplicatie corespunzatoare.

Hoverboardul se bucura de o mare popularitate de mult timp. Este potrivit pentru copii si adulti. Copiii se distreaza de culoare si luminile sunt si ele montate sub banda de rulare. Controlul aplicatiei si modul sigur pentru copii ii completeaza avantajele. Atunci cand alegi hoverboard-ul potrivit, ar trebui sa tii cont de anumite caracteristici pentru a evita o achizitie proasta. 

Puterea motorului 

Utilizatorii ar trebui sa fie atenti la puterea oferita de un hoverboard, aceasta fiind data in wati. Acest lucru este important, de exemplu, pentru a putea estima capacitatea de urcare a hoverboard-ului. O valoare buna este 700 sau 2 x 350 wati.

Viteza 

In functie de model, hoverboard-urile se deplaseaza cu viteze maxime cuprinse intre 15 si 30 km/h.  

Greutate

Producatorii de hoverboard-uri specifica greutatea maxima. Majoritatea utilizatorilor pot merge cu un hoverboard daca au o greutate maxima de pana la 100 de kilograme. In plus, greutatea minima este si ea importanta, mai ales cand vine vorba de modele pentru copii, intrucat unele hoverboard-uri pot fi conduse doar de utilizatori cu o greutate de pana la 40 de kilograme. Greutatea minima este si ea importanta, deoarece senzorii pot functiona corect doar cu aceasta capacitate de incarcare.

Anvelope 

Tipul de anvelope determina daca hoverboard-ul este bun pentru teren solid sau pentru off-road. Spre deosebire de variantele complet cauciucate, anvelopele pneumatice (de obicei intre 8 si 10 inch) sunt mai bune pentru suprafetele neuniforme. 

Anvelopele din cauciuc solid (de obicei in jur de 6,5 inch) sunt o alegere mai buna pentru asfalt. Anvelopele complet cauciucate asigura o aderenta sigura pe suprafete plane si solide. Potrivit rapoartelor, copiii stapanesc un hoverboard fara probleme, dupa circa 15 minute de antrenament.

Auto-echilibrare 

Cu aceasta functie, hoverboard-ul se aliniaza automat pe orizontala si, prin urmare, ofera utilizatorului o pozitie mai usoara pe dispozitiv si o calatorie mai confortabila, cu mai putin potential de cadere.

Baterie si autonomie 

Raza de actiune a hoverboard-ului depinde de puterea bateriei. Greutatea utilizatorului are de asemenea, o influenta asupra autonomiei. Este important ca utilizatorii sa se asigure intotdeauna ca bateria este bine incarcata, deoarece o baterie descarcata brusc, creste riscul de accidente. 

Design 

In ceea ce priveste designul, hoverboard-urile difera doar putin ca aspect si arata similar intre ele. Cu toate acestea, unele modele de Hoverboard impresioneaza prin variatii deosebit de colorate care pot fi multicolore. Acest lucru este deosebit de distractiv pentru copii.