Moda

Iată 3 accesorii moderne pe care le poartă femeile la birou!

Ținutele feminine pentru birou pot fi complicat de realizat, mai ales atunci când îți dorești să ai un look feminin și elegant, dar care să exprime în egală măsură putere și rafinament. Tocmai de aceea, cu un accesoriu potrivit, o ținută banală de zi cu zi pentru munca la birou poate fi foarte simplu și rapid transformată într-o ținută care să iasă în evidență și care să îți aducă numeroase complimente. 

Iată 3 accesorii moderne care te vor inspira cu siguranță pentru următoarele tale ținute!

Un smartwatch

Pare un lucru banal, dar un ceas inteligent te poate scoate din anonimat. Tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, astfel că la ora actuală există pe piață numeroase modele de ceasuri inteligente, cu design-uri elegante și fine, care se potrivesc în diferite combinații stilistice pentru ținutele de la birou. 

Mai mult decât atât, un astfel de accesoriu este potrivit pentru orice zi de lucru și te va ajuta nu doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere practic. Datorită aplicațiilor cu care vine dotat un astfel de ceas, vei putea lucra mult mai ușor, gestionând mai simplu apelurile telefonice, notificările, mesajele și vei putea avea mai multă dexteritate, plătind cu ceasul și nemaifiind nevoie să ai mereu telefonul la îndemână. 

Poate fi exact accesoriul pe care îl căutai, care să te scoată din anonimat, care să se potrivească pentru orice ținută, care să fie practic și util, dar care să fie și feminin și elegant, în același timp. Dacă și tu vrei un astfel de ceas, la Altex.ro găsești o multitudine de modele de ceasuri Apple watch din care poți alege, în diferite culori și la prețuri accesibile. Un smartwatch este mereu binevenit atunci când lucrezi mult, pentru a îți ușura munca zilnică la birou, dar și datorită aspectului elegant care nu te va dezamăgi.

Gențile, în diferite culori

Lucrezi într-un mediu corporativ care impune purtarea unor ținute serioase, majoritar compuse din piese vestimentare în culori neutre, precum alb, negru sau bej și simți că toată lumea arată, parcă, la fel la birou? Dacă ești genul de persoană căreia îi plac culorile și vrei să le integrezi în ținutele tale pentru birou, fără să încalci, însă, codul vestimentar, o geantă colorată este soluția salvatoare. Bineînțeles, nu trebuie să porți la birou o geantă în toate culorile curcubeului și cu modele multiple, dar poți începe prin a purta o geantă într-o culoare pastelată, ori chiar una roșie sau într-o culoare precum este cea asemănătoare caramelului. 

Poți adăuga genții tale o eșarfă din mătase, într-un model drag ție, cu o fundă care să te binedispună. Geanta este un accesoriu care îți permite să te joci din punct de vedere stilistic, fără a reprezenta un pericol de încălcare a codului vestimentar la birou, dacă nu este strict precizată purtarea accesoriilor de un anumit model. Ei bine, o ținută poate deveni mult mai frumoasă și poate să te facă să ieși în evidență și să primești complimente dacă îi adaugi un accesoriu precum este o geantă colorată. La fel poți proceda și cu pantofii, cerceii, ba chiar și cu un inel, cu modelul unghiilor sau cu o coafură mai specială.

Ieși din tipare și îndrăznește să porți ce îți place și ceea ce simți că te reprezintă!

Sursa foto: Pexels.com.