Diverse

Iata ce nu stiai despre telefoanele second hand!

Exista multe mituri legate de telefoanele second hand, motiv pentru care multi ezita atunci cand vine vorba de cumpararea unui astfel de dispozitiv, chiar daca ar fi o alegere buna din punct de vedere financiar. Pretul este unul accesibil, iar caracteristicile cu care telefonul vine la pachet sunt aceleasi ca in cazul unui dispozitiv nou. 

Unul din miturile des intalnite este cel conform caruia telefoanele SH ar fi mai putin sigure din punct de vedere al securitatii fata de cele noi. Acest lucru este fals, deoarece telefoanele la mana a doua vor primi actualizari de securitate atata timp cat si modelul original primeste, ceea ce inseamna ca cele doua sunt la fel de sigure. 

Bateria – cea mai mare problema a telefoanelor second hand

De departe cel mai discutat aspect in legatura cu dispozitivele la mana a doua, indiferent ca este vorba de telefoane sau laptopuri, este bateria. Multi cumpara produse de pe diverse magazine online, doar ca sa isi dea seama in momentul in care obiectul respectiv ajunge la destinatie, ca bateria se descarca mult mai repede decat ar fi normal. 

Cele mai citite articole

Tocmai de aceea, pe klap.ro, telefoanele trec printr-un amplu proces de verificare, iar in situatia in care performanta acumulatorilor este sub procentul de 80% din capacitatea normala, sau nu functioneaza asa cum ar fi normal, vor fi inlocuiti. Atata timp cat puterea bateriei se incadreaza in intervalul de 80%-100%, performanta telefonului va fi una optima pentru utilizator. 

Nu se stie calitatea telefonului pe care il vei primi – un alt mit fals 

Toti oamenii care cumpara telefoane second hand vor sti care este calitatea diszpotiviului din momentul in care fac achizitia, deoarece in descrierea telefonului se regaseste si gradul de reconditionare, care in cazul magazinului Klap poate sa fie de A+, A, B si C. 

Citeste si: Telefon reconditionat vs, telefon second hand – Care sunt diferentele?

In concluzie, oamenii nu trebuie sa se fereasca de telefoanele second hand din cauza unor lucruri pe care le stiu din auzite, ci mai degraba, trebuie sa gaseasca un magazin de incredere, care se specializeaza in asa ceva si care isi desfasoara activitatea cu profesionalism si transparenta. 

Cele mai citite articole