Casa Ta

Lenjeria de pat perfectă pentru anotimpul rece

Iarna este considerată cel mai rece anotimp, așa că trebuie să te pregătești așa cum trebuie, chiar și atunci când este vorba despre lenjeria de pat. Odihna este un aspect important de care trebuie ținut cont, mai ales iarna, atunci când organismul este mult mai expus în exterior și are nevoie de o refacere a energiei cât mai rapide pe timp de noapte. Poate că ți se pare că lenjeria de pat nu joacă un rol atât de important, dar încearcă să-ți imaginezi cum o să se comporte corpul tău după câteva nopți nedormite așa cum trebuie. Prin urmare, lenjeria de pat chiar contează! Așa că, trebuie să o alegi în mod corespunzător!

Cum să aleg o lenjerie de pat perfectă pentru iarnă?

Pornești în alegerea ta de la material, iar primul aspect pe care trebuie să-l iei în calcul este calitatea acestuia. Bumbacul natural se comportă excelent iarna, asigurându-i organismului căldura necesară în timpul nopții. În plus, prezintă un nivel foarte ridicat la folosirea intensă, precum și la spălare și călcare. Firele care intră în compoziția sa au o densitate mai mare, sunt mai groase, păstrându-și finețea în același timp. Poți alege între varianta ranforsată sau cea satinată (care impresionează din punct de vedere estetic).

Cele mai citite articole

O alternativă interesantă este reprezentată de lenjeriile pe baza pe microfibră și flanel care sunt destul de populare printre cumpărători. Fiecare vine cu un pachet de beneficii, care le diferențiază și le fac mai căutate de anumite categorii de persoane. De exemplu, lenjeria pe bază de microfibră este ideală pentru cei care prezintă un nivel crescut de iritabilitate a pielii. Fiind un material care menține căldura, lăsând în același timp pielea să respire, microfibra este pe placul celor care vor un material pufos și care este rezistent la spălările repetate. În plus, compoziția firelor permite o uscare mai rapidă în comparație cu alte materiale.

Nici lenjeriile pe bază de flanel nu sunt de lepădat, mai ales că oferă un nivel ridicat de căldură pe timpul iernii, ceea ce ajută atunci când stai într-o locuință care este mai predispusă la răcire pe timpul nopții. Este și un material care conferă pielii libertate de aerisire, la contactul cu pielea simțindu-se o textură foarte plăcută. La alegerea lenjeriei de pat pentru iarnă trebuie ținut cont și de designul acesteia, dar și de imprimeuri și de culori. Optează pentru o lenjerie care să te înveselească și care să-ți ofere maximul de confort în timpul somnului!

Sursă: Kapere.com

Cele mai citite articole