Diverse

Meseria de model videochat – una dintre cele mai profitabile joburi pentru fetele tinere, frumoase si inteligente

Meseria de model videochat – una dintre cele mai profitabile joburi pentru fetele tinere, frumoase si inteligente

Toata lumea trebuie sa porneasca de undeva in cariera si orice persoana aflata la inceput de drum in cariera isi doreste un salariu cat mai mare, precum si beneficii si recunoastere pe plan profesional. Aceste lucruri pot fi obtinute foarte simplu si rapid de catre fetele care imbratiseaza meseria de model videochat, o meserie pana nu demult blamata de gurile rele, acum foarte apreciata de catre fetele frumoase, care stiu o limba straina, care stiu sa poarte o conversatie si care au carisma si stiu sa ii atraga pe domni in discutii cat se poate de interesante.

Din fericire, fetele care decid sa se angajeze in agentia WhiteAgency.ro vor avea parte numai de surprize imbucuratoare, de castiguri exceptionale si de un mediu de lucru placut, precum si de un sentiment de implinire profesionala extraordinar.

Ce trebuie sa faca o fata frumoasa din provincie care isi doreste sa se angajeze ca model videochat?

Cele mai citite articole

Avand sediul in Bucuresti, agentia White Agency nu accepta numai fete din Capitala, ci si fete din provincie, pe care le instruiesc si le ajuta sa aiba o cariera de succes in domeniul videochatului. Pentru fetele care nu au unde sa stea in Bucuresti, reprezentantii White Agency le pun la dispozitie o locatie ultracentrala, unde sa poata locui si care se afla foarte aproape de studio, cu conditia sa nu aduca prieteni si nici sa nu aiba animale de companie care sa locuiasca cu ele.

Fetele din provincie care doresc sa devina modele videochat in Capitala trebuie doar sa intre pe site, sa completeze formularul si, daca au vreo intrebare sau vreo nelamurire, sa porneasca o conversatie pe chat cu fetele care sunt deja angajate in cadrul acestei companii. Dupa ce este trimis formularul, fetele vor fi contactate in cel mai scurt timp pentru o intrevedere, un interviu in cadrul agentiei, interviu pentru care va trebui sa se deplaseze in capitala. Imediat dupa ce sunt acceptate sa se angajeze in cadrul agentiei, modelele care solicita si un loc in care sa stea pe toata durata contractului se pot muta imediat.

Agentia este organizata intr-un stil modern, elegant si feminin, mediul de lucru este placut, iar amplasarea este centrala, aproape de metrou, de magazine mari, de restaurante si de magazine de haine. Fetele simple care arata bine, sunt ingrijite, au un zambet frumos, care stiu cum sa vorbeasca cu clientii, care sunt deschise, nu pudice, pot opta pentru videochat de tip adult, unde castigurile sunt foarte mari, iar comisioanele frumoase.

Fetele care sunt putin mai pudice, cele care stapanesc arta conversatiei si doresc sa faca din aceasta un mare atu, pot opta pentru videochat non-adult, unde nu sunt nevoite sa se dezbrace sau sa isi atraga clientii prin alte mijloace. Fetele trebuie sa stie ca semnarea contractului inseamna respectarea intocmai a conditiilor scrise in acel contract, precum si programul de lucru, care este suficient de flexibil incat sa le permita angajatelor sa isi finalizeze si studiile universitare.

Cele mai citite articole