Diverse

Molly Bloom, drumul de la poker la o carieră de succes

Molly Bloom e genul de femeie care a trecut prin tot ce se putea în această viață. A fost o schioare profesionistă, a ajuns să lucreze într-un bar, apoi a cunoscut viața de lux prin organizarea unor jocuri de poker, a avut probleme cu legea și acum este o antreprenoare de succes și inspiră femeile din întreaga lume.

Ajunsă la vârsta de 42 de ani, Molly Bloom și-a trăit viața din plin. A avut o educație aleasă, a fost o sportivă profesionistă și plănuia să participe la Jocurile Olimpice în proba de schi, dar când a împlinit 18 ani a decis să se retragă.

S-a mutat în Los Angeles și a devenit barman în The Viper Room. În acest bar, actorul Tobey Maguire organiza jocuri de poker cu mize mari, iar Molly a fost aleasă să se ocupe de jucători, pentru a se asigura că nu le lipsește nimic.

De aici începe un nou drum în viața lui Molly Bloom. Tânăra s-a făcut rapid plăcută și primea bacșișuri de mii de dolari în fiecare seară. În 2007 a decis însă să o ia pe propriul drum și a început să organizeze jocurile de una singură.

Închiria locuințe private sau mergea în hoteluri de lux, iar printre participanții la aceste jocuri au fost, conform informațiilor din presă, actori precum Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Ben Affleck, surorile Mary Kate și Ashley Olsen, Macauly Culkin, cântărețul Nelly sau fostul tenismen Pete Sampras. Printre vedete, pokerul a fost și este o activitate foarte distractivă, astfel că nu e de mirare interesul lor pentru jocurile organizate de Molly, ținând cont că ei se adaunau oricum să joace poker holdem foarte des.

Sumele care se jucau la aceste jocuri erau foarte mari, iar Molly Bloom dezvăluia într-un interviu că numai din bacșiș a încasat, în anul 2009, aproximativ 4 milioane de dolari.

Totuși, jocurile organizate de Molly Bloom au ajuns la final în 2011, când FBI a intrat pe fir. Federalii îl urmăreau pe unul dintre participanții la aceste jocuri, pe nume Bradley Ruderman. Acesta era bănuit că organizase o schemă de tip Ponzi și pierduse banii investitorilor săi.

Povestea de succes a lui Molly Bloom

Dincolo de această parte a vieții sale, Molly Bloom a reușit să tragă concluziile necesare și a trecut peste episoadele tumultoase din viața sa.

Cele mai citite articole

Ea a scris astfel o carte autobiografică de succes, în care a vorbit despre experiențele sale din perioada în care organiza acele jocuri de poker.

Apoi, ea și-a dorit și o cariera în antreprenoriat. Așa a pus bazele unei companii care are ca menire să ajute femeile din întreaga lume.

Molly Bloom a participat în ultimii ani la o mulțime de evenimente în care a încurajat femeile din întreaga lume să fie curajoase și încrezătoare în forțele proprii, fără să încerce să caute perfecțiunea. Discursurile sale au fost astfel apreciate de o mulțime de femei.

Totodată, Molly Bloom a rămas în lumina reflectoarelor și a fost invitată constant la emisiuni de televiziune foarte populare din SUA, precum cea a lui Ellen DeGeneres.

„Înainte mă gândeam că dacă ești celebru, dacă ești bogat, dacă ești puternic, nimic nu poate fi greșit în viața ta. Credeam că asta este cheia fericirii. Iar eu am ținut să ajung departe tocmai din acest motiv. Am realizat însă că oamenii eru cunoscuți, aveau prestigiu, faimă, dar nu erau fericiți. Pe măsură ce am devenit mai bogată și mai puternică, nici eu nu mai eram fericită. Apoi realizezi care sunt lucrurile care te fac fericit. Trebuie să te întorci la lucrurile de bază. Să fii o persoană bună, să fii aproape de familie, de prieteni, să fii integru, de ajutor. Acestea sunt fundamentele pentru fericire”, a afirmat Molly Bloom, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Aaron Sorkin a făcut un film despre viața lui Molly Bloom

Molly Bloom este așadar o femeie modernă, puternică, despre care, în 2017, regizorul Aaron Sorkin a făcut inclusiv un film, intitulat Molly’s Game. Rolul lui Molly a fost interpretat de Jessica Chastain.

Succesul filmului a fost unul major, iar Jessica Chastain a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul său, în timp ce regizorul Aaron Sorkin a avut și o nominalizare la Premiile Oscar, pe lângă cea de la Globurile de Aur.

Bugetul filmului a fost de 30 de milioane de dolari, în timp ce încasările s-au ridicat la 59.3 milioane de dolari.

Cele mai citite articole