Moda

Nu știi cum să te îmbraci? Iată 3 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Ca femeie, este normal să îți dorești să ai un outfit care să atragă atenția atunci când ieși undeva și care să se potrivească cu stilul tău și chiar cu dispoziția pe care o ai în ziua respectivă, însă te simți adesea pierdută în dulapul plin cu haine și simți că nu găsești nimic ce să îmbraci? Probabil că îți lipsesc din garderobă piesele de bază, de la care să începi compunerea unui outfit. Într-o lume în care există atâtea opțiuni vestimentare, soluția este să plecăm de la ceva simplu înspre complicat, adică vom porni de la o culoare neutră sau un element de bază și pe lângă acesta vom adăuga piese mai trendy, mai colorate sau accesorii care să ne pună în evidență ținuta.

Iată 3 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

1.     O bluză sau un tricou alb

O bluză sau un tricou alb este o piesă atât de simplă, dar care poate fi extrem de versatilă în combinație cu numeroase elemente. Cu această piesă poți crea o ținută pentru toate stilurile, pornind de la stilul elegant, până la un stil sportiv sau chiar punk. Tricoul sau bluza îl poți combina cu fuste, blugi, pantaloni simpli sau colorați, pot fi purtate chiar și pe sub o rochie, cu orice fel de încălțăminte, trebuie doar să-ți lași imaginația să își spună cuvântul.

2.     Un compleu sau un set

Cele mai citite articole

Un compleu sau un set nu trebuie să lipsească din dulapul tău, deoarece este soluția ideală atunci când nu ai deloc inspirația sau timp și asortarea pieselor pe care le ai pare o misiune imposibilă, acestea venind în numeroase opțiuni, de la stilul sport, elegant până la pijamale. Trebuie doar să-l îmbraci și să alegi încălțămintea în funcție de efectul dorit, un look relaxat și fresh sau unul elegant sau poți să te bucuri de el acasă. Poate alegi compleuri de damă de la Atmosphere Fashion care te vor scoate din impas în zilele dificile.

3.     O pereche de tocuri

Orice femeie trebuie să aibă o pereche de tocuri în garderoba sa, pentru că acestea sunt o modalitate eficientă de a adăuga o notă de glamour și stil ținutei tale, fie că mergi la o întâlnire importantă, la locul de muncă sau la o petrecere. Tocurile îți vor ridica instant nivelul de încredere și vor da un plus de sclipire outfit-ului tău. Nu doar că acestea îți vor alungi picioarele, dar pot fi și un mod interesant de a te juca cu culorile.

Prin urmare, uneori este bine să ne amintim că dacă ne concentrăm pe achiziționarea pieselor care sunt la modă, fără a ne gândi dacă acestea se potrivesc cu restul hainelor noastre, garderoba noastră va fi un haos. Cel mai simplu este să ne orientăm spre piese simple, alături de care să combinăm piese mai unice sau de impact, acele piese care vor face diferența.

Sursă foto: Pexels.com 

Cele mai citite articole