Cariera Lifestyle Sanatate

Nu trebuie sa fii „doamna Perfectiune”

Ai o obsesie: sa nu ii dezamagesti pe ceilalti.

Asa ca ti-ai impus sa nu deschizi gura decat atunci cand ai ceva genial de spus. Buna dimineata, trezeste-te la realitate! E timpul sa accepti crudul adevar: momentele de genialitate (ale noastre, ale tuturor) sunt drastic limitate…

Cele mai citite articole

Asa ca, daca fixezi singura stacheta prea sus, vei fi in mod constant dezamagita de tine insati. Iarasi te vei simti neinteresanta, iarasi te vei lasa prada umilintei. Sfatul nostru: Renunta la perfectionism (sau macar impune-i limite precise) si acorda-ti dreptul de a nu marca mereu din prima lovitura. Iesi in intampinarea oamenilor, nu mai evita contractele, din contra, straduieste-te sa le creezi. La inceput te vei simti putin stangace, dar nu abandona. Ai doar grija sa alegi momentul potrivit, in care si interlocutorii sunt dispusi sa te asculte.

Poarta-te cat mai natural si arboreaza zambetul tau cel mai sincer. Stim, uneori este mai usor de spus, decat de facut dar, crede-ne, repetitia este mama invataturii si pofta vine mancand. Inca o data si inca o data: acorda-ti dreptul de a comite mici balbe si mici gafe, repara-le cu umor- nu trebuie sa fii doamna Perfectiune.

Daca nu ai aflat cumva, perfectiunea nu exista. Din fericire! Daca ar exista, ni s-ar uri repede cu ea.

Cele mai citite articole