Diverse

Opteaza pentru operatia de marire a sanilor si atrage toate privirile!

Din ce in ce mai multe femei se arata nemultumite de felul in care au fost inzestrate de mama natura. Cu unele, Mama Natura nu a fost foarte generoasa in ceea ce priveste marimea sanilor. Unele femei au sanii mici si acest lucru nu le permite sa aiba incredere in fortele proprii, le face mai timide si le incurca uneori chiar si in viata profesionala, mai ales cele care urmeaza o cariera in modelling.

Pentru toate femeile care doresc sa arate bine si sa se simta bine in pielea lor, o operatie de marire sani se va dovedi cea mai buna varianta. Operatia estetica de augmentare a sanilor care este posibila prin inserarea unor implanuri de silicon este din ce in ce mai ceruta de catre femei si nu prezinta riscuri mari de esec sau asupra starii de sanatate.

Ce presupune operatia de augmentare mamara si cui se adreseaza?

Operatia de marire a sanilor se potriveste mai ales persoanelor care au sanii mici de la Mama Natura, persoanelor care nu se simt bine in pielea lor, pacientelor care au depasit varsta de 18 ani si doresc sa opteze pentru o asemenea interventie pentru a corecta una din trasaturile fizice care le aduce cea mai mare nemultumire.

Operatia de implant de silicon la nivelul sanilor este una din acele operatii ce se adreseaza femeilor care vor sa se simta mai frumoase si mai atragatoare, crescandu-le acestora calitatea vietii si imbunatatindu-le aspectul fizic, reprezentand un adevarat balsam pentru psihicul feminin.

Operatia de marire a sanilor nu este periculoasa, nu dureaza mult, este una din cele mai cerute interventii estetice la momentul actual si reprezinta o solutie adecvata pentru persoanele care dispun de resurse materiale in acest sens si care au incercat toate posibilitatile naturale de augmentare a sanilor, de la folosirea cremelor, pana la mersul la sala si exercitiile fizice menite sa tonifieze musculatura in aceasta parte a corpului.

Temerile si intrebarile femeilor care opteaza pentru operatia de micsorare a sanilor

Prima intrebare a femeilor care vor sa isi mareasca sanii este legata de pret. Unele femei au impresia ca o astfel de operatie costa o avere, dar realitatea este alta. Costul unei asemenea operatii variaza in functie de clinica aleasa pentru interventie, iar in cazul clinicii DR. Panturu, preturile sunt mai mult decat accesibile.

In al doilea rand, femeile se pot intreba ce tipuri de implanturi le vor fi inserate. Pentru operatia de augmentare mamara, se folosesc implanturi anatomice sau rotunde in functie de preferinta fiecarei paciente sau de indicatiile locale.

In urma inserarii implanturilor mamare, femeile vor beneficia de mai multe avantaje. Pe langa faptul ca incizia este foarte mica, acestea se simt foarte bine la palpare, iar riscul de cute pe sani si de falduri este foarte mic. Protezele mamare cu ser fiziologic sunt cel mai des utilizate, dar si cele cu silicon sunt folosite pe scara larga.