Lifestyle

Patru motive sa alegi un local rooftop

O iesire in oras este mai placuta vara daca atunci cand soarele incalzeste cu putere ai posibilitatea de a simti cate o adiere usoara de vant care sa te racoreasca atunci cand te bucuri de prezenta prietenilor la un pahar de vorba. Asadar, daca vrei sa bei un suc alaturi de prieteni, dar este prea frumos sa stai intr-un bar intunecat, este momentul in care intra in discutie localurile rooftop. „Barurile de pe acoperis” ofera toata distractia unui bar obisnuit, avand in plus farmecul de a te bucura de avantajele de a sta in aer liber. Ai nevoie de ceva mai convingator pentru a sti ca aceasta este alegerea potrivita pentru o zi calduroasa de vara? Iata cateva dintre cele mai bune motive pentru a merge intr-un local de tip rooftop in aceasta vara.

Cele mai bune vederi din oras

Un local rooftop iti poate oferi sansa de a beneficia de una dintre cele mai bune vederi ale orasului, iar nimic nu este mai relaxant si frumos intr-o zi de vara decaat sa admiri frumoasele privelisti ale orasului cu o bautura in mana si cu prietenii langa tine. La cafeneaua din Dorobanti aveti sansa de a obtine o vedere unica asupra trecatorilor, de a va bucura de orasul pe care il iubiti de sus si de a privi arhitectura uimitoare a orasului in linii generale, dar si in detaliu. Sa te bucuri de apusul soarelui cu o bautura racoritoare in mana este cea mai buna modalitate de a incheia o zi de vara perfecta.

Bucura-te de soare

Cele mai citite articole

Nu poti nega ca localurile obisnuite sunt o modalitate distractiva de a-ti petrece ziua sau seara, dar intr-o zi frumoasa de vara s-ar putea sa nu mai fie atat de distractiv cum crezi. Iarna este la colt, asa ca mai bine te bucuri de soare cat de mult poti. Pe masura ce lunile cele mai reci se apropie rapid, e inevitabil sa nu te intrebi: vreau cu adevarat sa petrec una dintre zilele limitate de vara in interior? Daca raspunsul este nu, si este de obicei, atunci un local rooftop este alegerea potrivita. Bucura-te de soare, obtine inca putin bronz sau pur si simplu bucura-te de aerul proaspat in timp ce bei un pahar de suc sau un cocktail racoritor.

Cele mai bune imagini pentru Facebook sau Instagram

Moda de astazi este sa surprinzi momentele esentiale chiar si din viata de zi cu zi pentru a le posta pe retelele de socializare. De ce sa alegi un local rooftop? Fa-o pentru Insta sau pentru facebook. Apusul surprins de sus, selfie cu prietenii, cocktail-uri perfecte, optiunile sunt interminabile pentru urmatoarea postare pe Instagram. Aduna like-uri si arata-le prietenilor latura la moda si aventuroasa pe care o ai printr-o poza pe acoperis. Nu uita sa etichetezi localul si anunta pe toata lumea care este cel mai bun local rooftop din oras.

Luminile din oras

Cand apune soarele, incep petrecerile – pana pe acoperis. Cladirile dispar incet in zare si sunt inlocuite de lumini orbitoare care lumineaza orasul ca niste stele pe cerul noptii. Oferind cea mai buna atmosfera si vederi din oras, localurile de pe acoperis sunt cea mai buna alegere pentru o intalnire romantica, o noapte intre fete sau pentru gazduirea unui eveniment special. Oricare ar fi petrecerea, cel mai bun mod de a petrece este sa urci cat mai sus!

Cele mai citite articole