Diverse

Pesti, Lei si Balante, cuplati-va centurile de siguranta !

Pentru aceste trei zodii, Anul Bivolului, in care am intrat, conform zodiacului chinezesc, aduce mult noroc si vesti bune pe toate planurile.

Din 12 februarie, pana pe 30 ianuarie, 2022, ne aflam sub influenta Bivolului de Metal. Astrologii chinezi spun ca e un an cu munca intensa, castiguri modeste si o oarecare stabilitate, comparativ cu anul trecut. La minusuri, trebuie sa amintim scurtcircuite in comunicare. Bivolul nu e cel mai talentat comunicator din zodiacul chinezesc, asa ca acest „defect” se rasfrange si asupra celorlalte zodii. Desi zodiile sunt clasificate diferit in zodiacul chinezesc si in cel european, semnele fiind impartite pe ani in zodiacul chinezesc, exista o serie de influente pe care animalul anului chinezesc le are asupra semnelor europene.

Trei zodii favorizate de Bivolul de Metal

Potrivit horoscopului de pe UCOZ, cei nascuti in zodia Leului, a Balantei si in Pesti au cele mai mari sanse de reusita, pe mai toate planurile, datorita Bivolului de Metal.

Leii – Bivolul de Metal aduce recompense modeste pentru munca intensa pe care vom fi nevoiti sa o facem anul acesta. Modeste pentru celelalte semne zodiacale, nu si pentru Leu. Potrivit calculelor facute de astrologii chinezi, punctul culminant in rasplata pe care ne-o va acorda Bivolul de Metal va fi in toiul verii, undeva la final de iulie si inceput de august. Adica exact in zodia Leului, asa ca cei nascuti sub acest semn vor avea parte de castiguri importante. Atentie! Nu sunt bani care vin usor. Anul Bivolului inseamna multa munca. Insa, spre deosebire de alte zodii, care vor munci la fel de mult pana la sfarsitul lui ianuarie 2022, Leii vor “incasa” mai mult.

Cele mai citite articole

Balantele – anul Bivolului de Metal inseamna pentru Balante, mai ales pentru femei, oportunitati sentimentale fara precedent in ultimii ani. Desi Bivolul de Metal e retinut si fara multe emotii, are si momente in care lasa rezervele deoparte. Ei bine, exact acele momente se manifesta in zodia Balantei. Asa ca nativii se pot astepta sa-si intalneasca sufletul pereche sau sa-si consolideze relatia actuala. Cei care fac noi cunostinte vor trece prin adevarate explozii sentimentale. Dragostea la prima vedere, pentru ei, chiar va exista.

Pestii – cel mai mare favor pe care Bivolul il va face celor nascuti in zodia Pesti este legat de cariera. Pentru ca e un animal care se concentreaza pe munca, Bivolul aduce noi oportunitati in cariera. Iar nativii din Pesti vor fi pur si simplu asaltati de oferte, care mai de care mai atragatoare. Chiar daca nu e vorba neaparat de schimbarea locului de munca, e o crestere in plan profesional, influentata de Bivol, care poate insemna avansare sau implicare in proiecte de anvergura, menite sa te scoata din anonimat.

Ce va face Bivolul de Metal pentru celelalte zodii

Influenta animalului care patroneaza in acest an zodiacul chinezesc e mai mica asupra celorlalte semne europene, insa nu neglijabila. In cazul zodiei Capricorn, anul Bivolului aduce o constientizare mai accentuata a importantei economisirii. Capricornii nu vor sta rau la capitolul bani, dar vor fi mai chibzuiti decat de obicei. Energia pe care o au nativii din Varsator, mai ales in primele luni ale anului, vine, in parte de la Bivol. Anul Bivolului a inceput exact in zodia Varsatorului (12 februarie).

La inceput de drum, e cu forte proaspete, iar aceste forte sunt transferate nativilor Varsatori sub forma energiei fizice, creative si chiar sexuale. Berbecul nu e chiar simpatizat de Bivol, asa ca pentru cei nascuti sub acest semn va fi un an mai degraba modest, fara multe reusite. Aceasta antipatie a Bivolului fata de Berbec ia forma unor tensiuni, stari de nervi, incordare, de multe ori fara motiv sau mult exacerbata. Nici nativii nascuti in zodia Taur nu sunt agreati de Bivolul de Metal, iar acest lucru se va rasfrange in special asupra sanatatii. Nu sunt probleme medicale mari, dar organismul va mai trage cate un semnal de alarma, din cand in cand, mai ales in perioadele de stres si odihna insuficienta. Gemenii sunt protejati de Bivolul din zodiacul chinezesc in sensul cumpatarii. Pornirile lor spre aventuri sentimentale sunt mult mai temperate in acest an, tocmai datorita cumpatarii venite de la Bivol. Racii sunt in gratiile Bivolului, fiind nascuti in toiul verii, deci perioada in care puternicul si harnicul animal va rasplati munca depusa de noi toti in acest an. Pentru Fecioara Bivolul nu are surprize, nici bune, nici rele, dar si nativii din Fecioara au de castigat, chiar daca foarte putin, de pe urma generozitatii sale din miezul verii. Nativii din Scorpion simt influenta Bivolului chinezesc mai ales sub forma sarcinilor multiple la serviciu: au mereu ceva de facut, au un an agitat, cu multa munca si stres. Oboseala Bivolului, acumulata tot anul, va fi resimtita cel mai mult de cei nascuti in zodia Sagetator. Bivolul se apropie de finalul “misiunii” sale (anul chinezesc se incheie pe 30 ianuarie) si fortele ii scad, dupa atata munca. Nativii Sagetator au, in 2021, perioade de epuizare (dar si de energie maxima) iar una dintre ele e spre final de an si e provocata de Bivol.

Cele mai citite articole