Cuplu

Sfaturi si idei pentru decoratiuni perfecte la nunta, fara investitii uriase

Nuntile sunt despre intalnirea oamenilor dragi, despre iubire si distractie. O nunta perfecta nu este nici pe departe o nunta cu aranjamente scumpe, cu mancaruri fine sau organizata in locatii de lux, ci pur si simplu un eveniment in care toata lumea se simte bine.

Asta nu inseamna ca trebuie sa fie neglijata ambienta. Un astfel de eveniment este mult mai colorat atata vreme cat se aleg niste decoratiuni nunta potrivite, care sa reprezinte identitatea vizuala gnadita de miri. Nu trebuie să fie decoratiuni scumpe, insa. Cu bugete decente se pot obtine rezultate cu adevarat remarcabile.

Daca urmeaza sa organizezi o nunta, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa cheltuiesti putin si sa obtii rezultate excelente:

  1. Opteaza intotdeauna pentru flori naturale

Pare o varianta costisitoare, insa nu este atata vreme cat florarul pe care il alegi stie cu ce buget se poate juca si care sunt pretentiile tale. In fiecare sezon exista flori naturale ce pot fi achizitionate la un buget mic si pot colora si inmiresma intreaga locatie.

  1. Fa-ti o lista cu toate cumparaturile pe care le ai de facut pentru cumparaturi

Cele mai citite articole

De multe ori bugetul este depasit pentru ca apar mereu cheltuieli neprevazute. Fa-ti o lista cu toate obiectele pe care trebuie sa le cumperi pentru decoratiuni ( aranjamente florale de pus pe masa, aranjamente florale pentur intrare, aranjamente pentru prezidiu, fete de masa, servetele, aranjamente pentru husele scaunelor, etc ). Cu cat lista este mai completa, cu atat vei putea sa ai o idee mai clara asupra bugetului si sa incepi sa faci economii.

  1. Cere mai multe idei si oferte

Nu te multumi sa contactezi o singura firma de decoratiuni! Vorbeste cu mai multe si cere mai multe oferte, deoarece vei descoperi o multime de idei noi si o varietate mare de costuri.

  1. Incearca sa faci ornamente cu mana ta

Daca simti ca ai inspiratie si ai si putin talent in ceea ce priveste aranjamentele, poti incerca sa aranjezi tu cateva lucruri. Te poti folosi de flori cumparate din depozite, de recipiente vintage pe care le gasesti pe acasa sau pe care le poti achizitiona din diverse magazine sau de ghivece si pahare de sticla, pentru a obtine buchete deosebit de frumoase. Primul buchet este mai greu de realizat. Ulterior, il poti copia si poti ajunge sa economisesti o multime de bani.Daca alegi sa iti faci aranjamentele in regim propriu, acesta poate sa fie un motiv de mandrie si poate atrage o multime de laude din partea invitatilor.

  1. Pastreaza lucrurile simple

Simplitatea este, de cele mai multe ori, sinonima cu eleganta. Pastreaza lucrurile cat mai simple iar rezultatele vor fi cele pe care le vei dori. Acorda atentie decoratiunilor, insa nu iti focusa toata energia asupra lor! Energia trebuie sa fie pastrata in asa fel incat sa o poti consuma in marea zi. Cea mai buna impresie la nunta o vei lasa tu, asadar, cel mai bine este sa investesti in tine!

Cele mai citite articole