Diverse

Tabla magnetica de la Absolut Office pentru sala ta

Tabla magnetica de la Absolut Office magnetica mare, are un finisaj alb lucios. Suprafata neteda perfecta pentru scris cu markere si cu stergere uscata, nu lasa pete sau urme. Este usor de curatat cu un burete adecvat sau o carpa moale. 

Unele modele de table magnetice sunt compatibile si cu videoproiectoare interactive, ideale pentru utilizare intensiva in birouri, sali de sedinte si conferinte, sali de clasa scolare si universitare. Acesta este cel mai popular si cautat tip de tabla magnetica de birou. 

Au o serie de avantaje, in principal datorita flexibilitatii, usurintei de utilizare si aspectului reprezentativ. Poti scrie pe tabla magnetica de la Absolut Office cu markere colorate speciale care pot fi sterse cu usurinta cu un burete uscat si de asemenea, poti atasa informatiile necesare folosind magneti multicolori. 

Tabla magnetica – Caracteristici si tipuri

Tabla magnetica arata bine in orice interior de birou, este incadrata de un cadru din aluminiu sau MDF (culoarea lemnului natural), poate fi pusa pe trepied sau atasata de perete. Sunt omniprezente intr-o varietate de medii educationale, birouri, sali de predare, prezentari, inregistrari zilnice si seminarii. 

Principalul parametru care determina durabilitatea acestuia este calitatea si structura suprafetei sale. Cea mai moderna astazi, este tabla magnetica cu suprafata P3 – acesta este un strat de email care are o structura de dispersie si mai fina.

Cele mai citite articole

Tabla magnetica de la Absolut Office de inalta calitate, vine cu acoperire din sticla. Sticla cu rezistenta sporita, are o suprafata mata, nu straluceste si nu se teme deloc de zgarieturi. Adesea pentru panourile ceramice si din sticla, sau mai degraba pe suprafata acestora, producatorul ofera o garantie pe viata.

Rezumand cele de mai sus, putem spune ca atunci cand alegi o tabla magnetica de birou, in primul rand, trebuie sa acorzi atentie calitatii suprafetei acesteia, lipsei stralucirii, perioadei de garantie pe care furnizorul o instaleaza pe suprafata acesteia. 

Tabla magnetica de la Absolut Office cu suprafata ceramica sunt deosebit de interesante pentru utilizarea in sali de clasa sau sali de curs. Acestea sunt echipate cu o suprafata deosebit de rezistenta la impact si zgarieturi si au un strat de email. 

Placile sunt incadrate cu aluminiu anodizat si foarte elegant. Placile P3 pot functiona ca ecrane de proiectie la lectii cu excluderea luminii solare, in timp ce table P4 este un ecran de proiectie complet functional si, similar tablei ceramice P3, are proprietatile unei table clasice cu o suprafata magnetica si stergere uscata. Aceste table magnetice sunt ideale pentru utilizare la cursuri, prelegeri sau conferinte.

Gama de table magnetice scolare este completata de table magnetice pliabile. Acestea apartin categoriei de table magnetice albe si au 5 suprafete. Suprafata este magnetica si consta dintr-o suprafata de scris si doua aripi suplimentare pliabile. Tabla magnetica pliabila cu stergere uscata este o solutie ideala pentru scoli, datorita suprafetei mari.

Cele mai citite articole