Casa Ta Cuplu Lifestyle

2 moduri de a ruina o relatie

1. Egoismul. Mariajul nu tine numai de propria fericire, ci si de fericirea celui de langa tine.


De mici suntem invatati ca este mai bine sa dam decat sa primim, insa daca acorzi putina atentie mesajului care vine din partea societatii de astazi, s-ar putea sa ajungi la concluzia ca este mai bine sa primesti decat sa dai. Asta nu ar trebui sa fie valabil si in relatia cu partenerul tau de viata. Gandeste-te si la el, nu numai la tine. Se poate simti neglijat si poate interpreta egoismul tau ca o lipsa de iubire fata de el, ceea ce nu este in avantajul tau. Tine minte ca si barbatii au nevoie de iubire.

Cele mai citite articole

2. Infidelitatea nejustificata. Primul lucru pe care trebuie sa il tineti minte in ceea ce priveste infidelitatea este ca este foarte usor sa ajungeti la ea.


Traim intr-o lume in care „fidelitatea” nu mai este la moda.


Ideea de a ramane fidela unui singur barbat sperie pe multe femei. Nu trebuie sa gandesti ca daca sotul tau nu iti satisface nevoile, trebuie sa cauti in alta parte. Discuta deschis cu partenerul tau si gasiti impreuna o solutie. Poate ca el chiar nu stie ce iti doresti tu. Astfel, daca el nu poate sa isi dea seama singur, ajuta-l tu.

Cele mai citite articole

Taguri