Casa Ta Diverse Lifestyle

Adu culoare in casa ta

Sezonul acesta, in vestimentatie, culorile tari sunt extrem de trendy. Prin urmare, de ce nu le-ai aduce si in casa ta? Din hol, pana in sufragerie! Rosu, galben, verde, albastru…

O multime de culori, care mai de care mai frumoase, mai vii, mai vibrante, ce poarta in ele energia pe care o iubesti atat de mult. Le vrei si la tine acasa, dar nu ai de gand sa intri in „reparatii capitale” si nici nu vrei sa cheltuiesti o avere?

Cele mai citite articole

Stai linistita! Este de ajuns sa te axezi pe o nuanta si sa incerci sa gasesti acele mici (sau mai mari) decoratiuni care dau personalitate incaperii respective. Ti se pare prea putin? Atunci afla ca, potrivit arhitectilor, obiectele decorative de tipul lampilor, pernutelor sau a perdelelor si draperiilor pot deveni adevarate centre de interes ale unei incaperi, cu atat mai mult cu cat culoarea lor contrasteaza placut cu dominanta cromatica a camerei.
Alege cu cap.


Ai vrea si tu „ceva” intr-o culoare tare, insa nu stii pe care sa te axezi? Iti impartasim cateva „secrete”, in functie de care tu sa poti face alegerea:

  • portocaliul exprima energie si stimuleaza comunicarea;
  • nuantele de verde sunt asimilate cu natura si creeaza o senzatie de liniste si armonie;
  • „petele” de albastru induc o stare de calm si relaxare si sunt recomandate pentru incaperile destinate odihnei;
  • galbenul este o culoare solara, vesela, care poate lumina fara probleme o incapere intunecata.Iata de ce este recomandat in incaperile orientate spre nord.

Atentie, insa! Pe langa toate virtutile sale, galbenul are „capacitatea” de a crea pofta de mancare. Asadar, daca te obsedeaza silueta si curele de slabire, fereste-te sa-l folosesti in bucatarie, de exemplu.

  • rosu este cea mai „puternica” culoare dintre toate, motiv pentru care nu trebuie sa faci exces. E drept, imprima foarte multa vitalitate, dar te poate si obosi foarte tare.

Cele mai citite articole

Taguri