Diverse

4 lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o cabină de duș

Când vă doriți să modernizați baia, trebuie să luați o mulțime de decizii: începând de la alegerea culorilor și a stilului până la corpuri de iluminat și accesorii care să ofere confortul necesar.

O altă decizie importantă pe care va trebui să o luați este ce tip de cabină de duș ar funcționa cel mai bine în baia dvs. Pentru a vă ajuta, vă oferim un mic ghid cu aspectele cheie pe care trebuie să le luați în considerare înainte de alegerea unor cabine de duș.

1. Spațiul

Cât de spațioasă este baia dvs.? Spațiul disponibil este probabil cel mai important factor în funcție de care să alegeți cabina de duș.

Cabină separată sau duș deasupra căzii?

Dacă baia dvs. este foarte mică, cu siguranță nu puteți decât să alegeți o cabină de duș în raport cu spațiul avut la dispoziție. Dacă însă spațiul este puțin mai mare și nu vreți să renunțați nici la confortul unei băi în cadă, atunci alegeți o combinație între duș și cadă: un duș deasupra căzii și un paravan din sticlă care se poate trage atunci când vreți să faceți doar duș.

Geam tip oglindă

Frumusețea și simplitatea geamului tip oglindă îl face o opțiune excelentă pentru o latură a cabinei de duș în amenajarea unei băi mici. Astfel veți avea o oglindă de dimensiuni impresionante și, totodată, va da impresia unui spațiu mai mare.

2. Poziție

O firidă sau o adâncitură în peretele băii dvs. ar putea oferi modalitatea ideală de a profita la maximum de spațiu și alegerea unei cabine de duș de colț. Dacă o astfel de cabină se pretează cel mai bine pentru baia dvs., trebuie să știți că au trecut vremurile în care cabinele de duș de colț erau obligatoriu cu pereți drepți. Astăzi, cabinele de colț pot fi proiectate pentru toate gusturile, de la linii clasice cu margini drepte până la curbe fără sudură.

O cabină de duș poziționată central va necesita o mai mare atenție în ceea ce privește numărul de panouri și tipul de ușă (articulată, pivotantă, culisantă sau bifoldă) față de o cabină de colț.

3. Stil

De la clasic la contemporan, de la minimalist până la chic vintage, nu există niciun motiv pentru care cabina de duș să nu se potrivească cu stilul băii dvs.

4. Tăvi pentru cabine de duș

Cabinele de duș tip walk-in, fără tăviță (cădiță) sunt tot mai populare, dar nu toată lumea are spațiul necesar pentru acest tip de amenajare. Dacă aveți nevoie de o tavă (cădiță) de duș, există un număr uimitor de opțiuni disponibile – de la cele extrem de joase la cele de înălțime standard, pătrate, rectangulare, pentagonale, din rășină etc.

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!