Diverse

Investeste in ceasuri si bijuterii prin intermediul licitatiilor online

licitatii de bijuterii

Cu toate ca cei mai multi dintre oameni considera ca economiile sunt cea mai sigura varianta pentru a strange bani, trebuie spus ca pentru cei care sunt mai buni cunoscatori ai domeniului economic investitiile sunt considerate ca fiind mult mai avantajoase. Exista o multime de optiuni atunci cand vine vorba despre investitii, iar una dintre acestea o reprezinta obiectele de valoare precum bijuteriile sau ceasurile.

Ceasurile si bijuteriile sunt accesorii de mare valoare pentru femei, iar in randul barbatilor ceasurile reprezinta cu siguranta accesoriile cele mai apreciate. Dincolo de bijuteriile si ceasurile aparute in ultimii ani, trebuie spus ca aceste obiecte sunt considerate cu atat mai valoroase cu cat sunt mai vechi. Daca iti doresti sa investesti in ceasuri si bijuterii cu adevarat valoroase si care peste ani sa iti aduca profit, atunci poti sa iti indrepti atentia inspre licitatiile la care sunt scoase la vanzare astfel de obiecte de arta.

Ceasurile si bijuteriile vechi – adevarate obiecte de valoare

In cadrul unor licitatii de ceasuri sau de bijuterii vei putea achizitiona de cele mai multe ori astfel de accesorii avand o vechime foarte mare. Pe langa valoarea data de trecerea timpului, aceste accesorii sunt considerate adevarate obiecte de valoare si ca urmare a faptului ca cele mai multe sunt piese unicat, fiind lucrate manual cu o foarte mare minutiozitate de bijutieri si mesteri din vechime. De asemenea, faptul ca de-a lungul timpului respectivele ceasuri sau bijuterii au fost lasate mostenire in randul familiei aduce un plus de valoare, fiecare astfel de obiect avand in spate o adevarata istorie.

Cele mai citite articole

Materialele din care sunt confectionate bijuteriile si ceasurile scoase la licitatie reprezinta un alt aspect care adauga valoare. Daca in cazul accesoriilor de acest tip produse astazi vorbim de cele mai multe ori de un amestec de diferite aliaje, in cazul bijuteriilor si a ceasurilor unicat pe care le poti gasi la o licitatie pentru obiecte de arta vorbim cel mai adesea despre metale pretioase si semi-pretioase pentru realizarea bijuteriilor respective. Nu in ultimul rand vorbim despre faptul ca valoarea monetara a acestor obiecte creste odata cu trecerea timpului.

Licitatii online pentru ceasuri si bijuterii

Daca iti doresti sa participi la licitatii de bijuterii sau ceasuri pentru a investi economiile in astfel de obiecte de arta, atunci trebuie sa stii ca poti face acest lucru in cadrul licitatiilor online organizate de casa de licitatii si galeria de arta A10 by Artmark. Cea mai mare casa de licitatii din Romania a implementat platforma online Artmark LIVE pentru organizarea de licitatii online in contextul pandemiei de coronavirus, pandemie care a obligat la restrangerea activitatilor cu un numar mare de participanti.

Din fericire aceasta platforma pentru licitatii online reprezinta o idee foarte apreciata, iar dovada acestui fapt este data de cei peste 1000 de participanti la aceste licitatii, dar si cele peste 500 de loturi de obiecte de arta vandute. In consecinta, daca doresti sa achizitionezi ceasuri sau bijuterii de mare valoare, o poti face participand la urmatoarele licitatii live online.

Cele mai citite articole