Diverse

Află de ce serviciul Amanet de Acasă este o soluție potrivită pentru tine

Conceptul de Amanet de Acasă este o soluție inovatoare prin care clienții pot obține împrumuturi rapide printr-o modalitate simplă, mult mai confortabilă. În loc să se deplaseze la casa de amanet, persoanele interesate pot solicita acest serviciu chiar de acasă, prin intermediul site-ului web al agenției.

Agenția TEZAUR este una dintre companiile care oferă tuturor un astfel de serviciu modern și avantajos, ancorat în realitatea de astăzi, marcată de evoluția tehnologică.

Care este procedura din spatele conceptului de Amanet de Acasă?

Procedura de aplicare pentru Amanetul de Acasă este simplă. Trebuie doar completarea unui formular online cu datele personale pentru a se crea un cont de utilizator. În cazul în care se întâmpină anumite situații neplăcute sau nelămuriri, clienții au la dispoziție un serviciu de consultanță online prin intermediul căruia pot lua legătura cu un specialist. În etapa inițială, clientul își poate estima singur valoarea împrumutului în baza particularităților obiectelor din aur. Ulterior, clientul programează data și ora la care curierul, colaboratorul de încredere al agenției, va veni să ridice obiectele pentru a le duce la agenție, în vederea evaluării lor. 

Cele mai citite articole

După ce bunurile au fost evaluate de specialiști, clienții primesc o ofertă de preț și dacă sunt de acord, suma de bani urmează să fie virată în contul bancar în cel mai scurt timp. În baza contractului încheiat între client și casa de amanet, el are o anumită perioadă de timp la dispoziție pentru a plăti suma datorată și recupera bunurile amanetate. 

Care sunt avantajele serviciului Amanet de Acasă?

Amanetul de Acasă a căpătat amploare în ultima vreme, datorită avantajelor de care clienții beneficiază. Printre acestea sunt amintite și cele de mai jos:

  • procesul de amanetare se realizează din confortul casei, fără niciun efort din partea clientului. Singura cerință este să aibă conexiune la internet.
  • evaluarea bunurilor este gratuită, implicit și deplasarea colaboratorului către domiciliul clientului;
  • pe toată durata contractului, bunurile sunt păstrate în condiții sigure în seiful agenției;
  • după ce utilizatorul acceptă oferta stabilită de specialiști, suma de bani urmează să îi fie virată în cont la scurt timp;
  • rambursarea împrumutului poate să fie realizată oricând;
  • utilizatorul are acces la propriul cont în orice moment.

Conceptul Amanet de Acasă a fost creat pentru a eficientiza semnificativ procedura de amanetare. Din fericire, clienții nu mai trebuie să se deplaseze la agenția de amanet, întregul proces fiind desfășurat într-o manieră simplă, discretă și rapidă.

Cele mai citite articole