Diverse

Alege o bicicletă electrică pliabilă, pentru un plus de comoditate

Nimeni altcineva nu are îndoieli că cel mai bun mijloc de transport este acum bicicleta. Ea este economică, ecologică și perfectă pentru sănătate. În plus, pedalând scapi de traficul încâlcit din marile orașe. Singura problemă este dimensiunea acesteia, motiv pentru care în ultimii ani au apărut bicicletele electrice pliabile.

Acest tip de bicicletă poate fi depozitată oriunde în casă sau garaj, și nu mai trebuie să o lași pe stradă sau pe hol, când ajungi la destinațiile tale zilnice. Acest lucru face să fie mai puțin probabil ca ea să fie furată.

Astăzi, alternativele la creșterea mobilității urbane cresc continuu, iar bicicleta pliabilă este o modalitate excelentă de a îmbrățișa un mod de transport mai ecologic, mai actual. Chiar dacă este electrică, nu neapărat tradițională.

Principalul beneficiu al unei biciclete pliante electrice este că poate fi transportat cu ușurință, mai ales dacă doriți să o luați într-un mijloc de transport public. Astfel poți combina două moduri de transport, ceea ce îți face mobilitatea și mai ușoară.

Bicicleta pliabilă a evoluat foarte mult de la lansarea primelor modele, întrucât erau mai grele și nu foarte compacte atunci când erau pliate.

O bicicletă pliabilă electrică are acum lejer o autonomie de 40 până la 50 km și poate atinge o viteză de până la 25 km / h. Timpul său de reîncărcare durează între 4 și 5 ore.

Acest mijloc de transport poate fi folosit  în oraș dar și în vacanțe la țară, ceea ce înseamnă că echipamentul este foarte versatil.

Pe lângă faptul că este o bicicletă electrică, ea poate fi pliată și depozitată făr probleme în locuri mici, ceea ce este ideal pentru cei care locuiesc în gasoniere și apartamente.

Cele mai citite articole

Pentru ce este o bicicletă pliabilă și pentru ce este destinată?

Acest tip de bicicletă electrică poate fi pliată lejer, inclusiv cu privire la cadru și ghidon pentru o formă mai compactă. Astfel, se potrivesc chiar și celor mai mici spații.

Utilizarea sa în mediul urban este adesea combinată cu utilizarea altor mijloace de transport în comun, cum ar fi metroul.

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale utilizării unei biciclete pliabile?

Utilizarea unei biciclete pliabile este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să facă exerciții fizice agreabil, fără mare efort. Acest sport poate fi practicat profesional sau pur și simplu pentru plăcerea de a se bucura de compania familiei. În plus, este un mijloc de transport durabil, confortabil și un mod bun de a te distra oricând și oriunde.

Pentru cine este bicicleta pliabilă?

Bicicleta electrică pliabilă este recomandată oricui dorește să își ducă bicicleta cu sine oriunde. 

Aceste vehicule autonome de transport individual sunt foarte practice și rerpezintă o modalitate excelentă de a le folosi  combinate cu transportul public s.

Atunci când căutați o bicicletă pliabilă, nu trebuie să vă întrebați care este cea mai bună, ci luați în considerare care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Cele mai citite articole