Casa Ta

Tot ce trebuie sa stii despre balustrada din sticla securizata si cum poti sa faci o alegere potrivita pentru casa ta

Un nou trend in domeniul amenajarilor interioare si nu numai este reprezentat de montarea balustradelor din sticla securizata atat in locuinte, cat si in sediile de birouri, in companiile mici, mijlocii si mari, in institutii publice si private. Balustrada sticla securizata poate fi folosita atat la interior, cat si la exterior si reprezinta o solutie eleganta, stilata si de lunga durata. Este foarte important ca oamenii sa inteleaga ca aceste balustrade sunt sigure si confera mai multa luminozitate, deschidere si frumusete,

Ce avantaje aduc balustradele din sticla securizata

In primul rand, balustradele din sticla securizata au un aspect extrem de elegant, stilat si pot fi folosite atat in mediul rezidential, cat si in cel comercial si industrial. Mai mult decat atat, balustradele din sticla securizata sunt usor de montat si de personalizat, fie ca utilizatorii opteaza pentru balustrade cu fixare in profil, cu prindere punctuala sau cu fixare prin lipire.

Serviciile de mentenanta si de ingrijire sunt minime, aceste balustrade nu necesita vopsire, finisare, tratare, iar cele care sustin scari exterioare sunt usor de ingrijit, folosind clasicele produse de curatare a sticlei. In plus, acestea se vor incadra foarte bine atat in spatiile comerciale, cat si in cladirile de birouri, in mediul rezidential sau pentru decorul exterior al caselor, fiind realizate dintr-un material extrem de rezistent si care previne caderea in gol. Daca se sparge, sticla securizata se farama in bucati mici si deloc ascutite care nu pot rani uilizatorii. In plus, este destul de greu de spart sticla securizata datorita duritatii acesteia rezultate in urma tratamentelor speciale la care este supusa in procesul de fabricatie.

Cele mai citite articole

De ce sa alegi o balustrada din sticla securizata pentru acasa?

Balustrada din sticla securizata iese in evidenta prin mai multe aspecte: aspectul elegant, siguranta pe care o asigura utilizatorilor si usurinta in montare si in intretinere. Balustrada din sticla securizata poate fi montata usor, fara a face multa mizerie si fara costuri suplimentare legate de curatenie.

Oferta companiei include balustrade din sticla securizata cu prindere in montanti medii pe treapta, in profil de tip menghina, in conectori laterali sau in mana curenta, cu un termen de executie foarte scurt. Una din cele mai bune alegeri pe care o pot face proprietarii locuintelor sau cei care detin un spatiu antreprenorial pe etaje sau situat la etaj este montarea unei balustrade securizate. Transparenta balustradelor din sticla securizata este un alt motiv important pentru care oamenii aleg aceste importante accesorii pentru a observa mai bine mediul inconjurator, pentru ca lumina naturala sa patrunda mai bine si cu mai mare intensitate in incaperi si pentru siguranta pe care o ofera.

Pentru cei care au nevoie de o oarecare confidentialitate, specialistii recomanda folosirea sticlei sablate pentru crearea balustradelor pe care se poate imprima un logo al companiei sau o imagine reprezentativa.

Cele mai citite articole