Lifestyle

Alegerea baloanelor pentru botez. De trebuie să ținem cont?

Botezul micuțului tău este cu siguranță un moment ce trebuie sărbătorit cu mare fast. Însă, fie că organizezi pentru prima oară un astfel de eveniment sau că ai mai făcut-o în trecut, emoțiile sunt cu siguranță aceleași. Cu toții știm că organizarea unui botez ia timp, bani și mult efort. La urma urmei, noul membru al familiei merită doar ceea ce este mai bun. Pentru a le ușura munca noilor părinți, am realizat acest articol care , sperăm, îi va ajuta să realizeze una dintre cele mai importante sarcini: alegerea decorului.

De ce să decorezi botezul copilului tău folosind baloane.

Un botez este un moment sacru din viața oricărei familii. Deoarece vedeta zilei este chiar cel mai nou membru al familiei, tema trebuie să fie pe cât de festivă, pe atât de ludică. Care este cel mai distractiv și atrăgător element decorativ? Balonul, desigur! Baloanele vor fi cu siguranță cea mai potrivită alegere deoarece îi vor impresiona pe adulți și îi vor bucura foarte mult pe cei mici.

Baloanele pentru botez sunt o alegere avantajoasă. Având în vedere situația economică actuală, multe familii nu își permit să investească o sumă colosală în ceea ce privește decorul. Reducând bugetul acordat decorațiunilor, veți putea economisi și investi în ceva mai util pentru micuțul vostru și voi. Cu o sumă modică veți putea achiziționa suficiente baloane pentru a crea un decor de vis.

Există baloane pentru botez de toate formele și culorile. Astfel, vei putea realiza cu ușurință chiar și cele mai colorate și extravagante decoruri. Fie că organizezi botezul unei fetițe sau al unui băiețel, vei avea o largă varietate de culori din care să alegi și pe care să le combini pentru a crea panorama unei zile de neuitat.

Cu siguranță vei avea de unde alege și în ceea ce privește formele și dimensiunile baloanelor. De la baloane de doar câțiva centimetri, ce pot fi utilizate la crearea diferitelor aranjamente,  la baloane jumbo de peste 80 de cm, ce vor fi perfecte la decorarea sălii. Însă, cred că adevăratele piese de rezistență vor fi baloanele din folie metalizată deoarece sunt disponibile într-o vastă varietate de modele simpatice și elegante. Veți găsi atât baloane cu mesaje tematice semnificative pentru ocazia botezului fiului sau fiicei voastre, cât și baloane în forme distractive precum animăluțe sau jucării. Să nu uităm de baloanele în formă de litere, ce nu pot lipsi din niciun decor festiv.

Sunt un accesoriu versatil. 

Baloanele jumbo sau din folie metalizată pot fi folosite pentru a decora mesele sau  alte părți ale sălii, iar cele cu dimensiuni mai reduse pot fi folosite pentru a crea aranjamente creative. De asemenea, le puteți oferi micilor poznași câte un balon distractiv  din partea micuțului sau micuței creștinate.

Cele mai citite articole

Este foarte simplu să decorezi sala cu baloane. 

Dacă alegi baloane din latex și folie metalizată de înaltă calitate, munca este aproape terminată. Tot ce mai trebuie să faci este să le umfli folosind heliu sau aer și să le plasezi în locurile dorite. Dacă materialul este unul calitativ nu va exista pericolul ca baloanele să se dezumfle ușor, iar astfel le veți putea manevra cu ușurință și încredere pentru a crea chiar și cele mai elaborate aranjamente.

Pot fi achiziționate  rapid și fără efort. 

Nefiind livrate gata umflate, acestea pot fi comandate cu încredere prin intermediul diverselor site-uri. Astfel, veți avea la dispoziție mai multe variante și nu veți fi nevoiți să vă pierdeți timpul și energia mergând din magazin în magazin.

Dacă alegi să îți decorezi sala folosind baloane, doar imaginația ta va fi limita.

 Există sute, poate chiar mii, de moduri în care să folosești baloanele pentru a transforma complet atmosfera botezului micului tău îngeraș. Câteva moduri creative de a aduce la viață orice eveniment special sunt:

  1. Decorarea meselor cu baloane din folie metalizată. Decorând mesele cu baloane nu numai că veți economisi bani, dar veți crea și o atmosferă mai distractivă și mai gingașă. Veți găsi cu ușurință orice model veți dori, de la baloane cu urări frumoase, până la baloane în formă de ursuleț, bebeluș, suzetă și multe altele.
  2. Folosirea baloanelor cu dimensiuni mai mici pentru a crea aranjamente uimitoare. Multe persoane cred că baloanele mici sunt inutile în decorarea unui botez, dar acestea greșesc cu siguranță. Spre exemplu, le puteți introduce cu ușurință în baloane jumbo pentru a crea aranjamente pentru mesele invitaților. Puteți crea arcade sau coloane alternând diferite culori pentru a crea un efect cromatic atrăgător și un loc perfect pentru fotografii. Puteți realiza animăluțe sau flori din baloane pentru a amenaja sala sau a îi distra pe cei mici.
  3. Folosirea baloanelor jumbo pentru a decora sala într-un mod uimitor și rapid. 

Doriți să decorați evenimentul într-un mod cât mai colorat și inspirat, dar nu aveți timp? Doar luați câteva baloane jumbo și umpleți-le cu confetti, sclipici și chiar  jucării micuțe. Apoi umflați-le cu heliu și plasați-le în sală pentru a crea decorul dorit.

Vă mulțumim pentru că ne-ați citit articolul și sperăm că v-am ajutat. Scrieți în comentarii ideile voastre de decor și distribuiți acest articol pentru a ajuta mai multe persoane să își decoreze evenimentele speciale după bunul plac.

Cele mai citite articole