Moda

Bijuteriile la modă în anul 2021

Orice femeie ştie că pentru a avea o ţinută frumoasă, în trend şi de impact, aceasta trebuie să fie accesorizata. Prin accesorii se înţelege de la ochelarii de soare şi ceasuri femei până la geanta, pantofi sau bijuterii. 

Dacă în ultima perioadă, tendinţa este de a pune accent pe confortabilitate, acest lucru nu presupune renunţarea la bijuterii. De aceea, în continuare sunt prezentate tendinţele anului 2021 în ceea ce priveşte bijuteriile pentru femei:

  1. Bijuteriile cu malachit

Malachitul este o piatră semipreţioasă, provenită dintr-un minereu, de culoare verde intens, care are aspectul similar cu cel al marmurei. Deoarece culorile anului, stabilite de institutul Pantone, cuprind nuanţe specifice naturii, bijuteriile cu malachit sunt, cu siguranţă, printre preferatele trend-setterilor. 

În plus, proprietăţile acestui cristal sunt capacitatea de a permite iubire necondiţionată şi dezvoltarea spirituală. Prin urmare, indiferent dacă este vorba despre o pasionată de cristale şi influenţele lor asupra stării de spirit a oamenilor, ori o pasionată de modă, orice femeie îşi poate completa o ţinută cu acest tip de bijuterii. 

2. Pandantive lungi 

Pandantivele lungi sunt un must-have al sezonului cald din 2021, designeri şi case de modă renumite introducând aceste bijuterii în colecţiile lor. În general, aceste pandantive sunt realizate din sticlă, cristal sau perle.

3. Inele aurii masive 

Cele mai citite articole

O tendinţă care se menţine şi în sezonul primăvara – vara 2021 este reprezentată de inelele masive, de tip pecete. În plus, acestora li se adaugă şi inelele masive care au forme neregulate, sunt ondulate – de tipul valurilor – ori au aspect neşlefuit. Adesea, acestea sunt purtate pe degetul arătător, oferind femeilor un aer rebel. 

4. Bijuterii cu perle 

Bijuteriile clasice din perle nu se demodează niciodată. Totuşi, încă de anii trecuţi perlele se aflau în trenduri, dar în prezent acestea au devenit unul dintre cele mai importante accesorii pentru femei. Fie că este vorba despre bijuteriile clasice, bijuterii cu accente din perle sau bijuterii cu perle baroc – perle cu aspect natural şi formă neregulată – orice femeie care va purta astfel de accesorii va fi cu adevărat o apariţie de neuitat. 

5. Lanţurile masive

Un alt trend care se continua de anii trecuţi este şi cel al lanţurilor masive, acesta fiind şi una dintre cele mai populare tendinţe. Lanţuri groase, cu zale mari sau mai multe lanţuri suprapuse, combinate cu un inel auriu masiv vor reprezenta cele mai potrivite accesorii pentru o ţinută simplă, formată dintr-un tricou cu o pereche de jeans. 

6. Bijuteriile cu cristale sau sticla

Sticla reprezintă alternativa utilizată de bijutieri pentru pietrele preţioase. Dacă în trecut acestea erau considerate kitsch, modelele din acest an sunt mult mai moderne şi se încadrează în cele mai noi tendinţe în materie de accesorii şi bijuterii. Acestea sunt realizate cu cristale şi sticlă complet transparente, fără pigmenţi, care sunt tăiate astfel încât să imite gheaţa şi să ofere o strălucire discretă. 

Totuşi, aspectul cel mai important de care trebuie să ţină cont orice femeie este faptul că toate aceste trenduri trebuie să fie adaptate stilului şi personalităţii fiecăreia, astfel încât să transmită acea unicitate cuceritoare. 

Cele mai citite articole