Moda

Care sunt accesoriile de care orice femeie are nevoie pentru o ținută cu stil

Dacă vrei să impresionezi prin ținutele tale și să întorci toate capetele când intri într-o încăpere, elementul cheie îl găsești în accesorii. Indiferent de anotimp, moment al zilei sau ocazie, poți foarte simplu să îți creezi astfel de ținute doar prin completarea lor cu niște accesorii de bază, dar care vor da o notă de partilarilate și eleganță oricărei combinații de articole vestimentare vei alege. 

Vrei să ieși în evidență prin ținutele tale? Iată 4 accesorii esențiale care îți vor fi cei mai fideli aliați: 

  1. Ochelarii de soare

Pentru că pot fi purtați în orice anotimp și pentru că te învăluie într-un nor de mister imediat ce ți-i pui pe ochi, ochelarii de soare sunt acel accesoriu de nelipsit din garderoba oricărei femei. Completează într-un mod elegant și rafinat orice ținută oficială dar pot fi de asemenea purtați și la o ținută sport pentru un aer mai feminin. Ca și rujul, există acea pereche de ochelari parcă făcută după chipul tău, iar din momentul în care ai găsit acea pereche toate ținutele tale vor fi cu stil.

  1. Gențile

Probabil acel accesoriu cu adevărat indispensabil din garderoba unei femei, gențile sunt esențiale la orice ținută, foarte ușor de accesorizat și utile pentru a depozita obiecte în ea. Un alt avantaj peste care nu poți trece cu vederea este că poți găsi genți de mână pentru dame potrivite la orice ocazie, oricât de formală sau informală ar fi. Astfel, poți purta la birou o geantă office sau poți opta pentru o poșetă micuță și elegantă dacă mergi la o întâlnire mai puțin formală. Orice stil vestimentar ai avea, vei găsi întotdeauna o geantă potrivită preferințelor tale care îți va completa foarte natural ținutele. 

  1. Pălăriile

O pălărie poate în același timp să completeze natural o ținută elegantă sau chiar să fie ea însăși piesa de care să depindă gradul de eleganță al unei ținute. Poți obține de asemenea ținute casual dacă știi cu ce pereche de pantaloni să o combini, sau ținute foarte classy cu fusta potrivită. 

  1. Curelele 

Curelele vor fi întotdeauna aliatul fidel al femeilor deoarece îți vor accentua automat talia, iar evidențierea taliei este în sine un detaliu foarte elegant la o ținută. Poți opta pentru curele mai groase care să evidențiere mult mai puternic talia, sau curele subțiri care să accesorizeze într-o formă subtilă dar vizibilă ținutele tale. 

Puterea unui simplu accesoriu, oricât de mic ar fi, nu trebuie să fie subestimată. O simplă pereche de ochelari te poate face foarte misterioasă dintr-o dată în fața oamenilor, iar o pălărie bine aleasă îți poate modifica total o anumită ținută și poate întoarce zeci de capete. Pentru orice accesoriu ai opta, amintește-ți că acestea sunt mereu la îndemână și cu piesele vestimentare potrivite, prezența ta va avea un alt impact oriunde ai fi. 

Sursa foto: pexels.com