Moda

Moda de iarnă: cum să te îmbraci cu stil în anotimpul rece

Este foarte bine știut că iernile din România nu sunt neapărat cele mai blânde și prin urmare nu sunt nici prea îngăduitoare cu moda. Datorită acestui fapt, în construirea ținuțelor trebuie să iei în considerare și factorul “protecție împotriva temperaturilor scăzute”, însă asta nu trebuie să însemne neapărat imposibilitatea de a-ți crea ținute cu stil. Motiv pentru care, poți apela oricând la anumite strategii de construire a ținutelor și de accesorizare care te vor salva iarna aceasta de la expunerea la răceli și care îți vor permite să fii în pas cu moda.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să te îmbraci la modă chiar și la temperaturi sub 0 grade: 

Optează cu încredere pentru o helancă

Fiind aliatul de încredere în față temperaturilor scăzute, o helancă mai are avantajul că poate fi foarte ușor asortată astfel încât să obții ținute chic fără prea mult efort. Fie că o vei asorta cu o fustă lungă sau cu o pereche de pantaloni țigaretă, cu o helancă nu vei da niciodată greș dacă vei dori să obții o ținută cu stil prin combinarea unor articole vestimentare de bază. 

Asigură-te că accesoriile sunt asortate – mănuși, fular, căciulă/ beretă

Pentru a adăuga o notă de eleganță ținutelor tale, poți încerca să îți asortezi accesoriile indispensabile pe timp de iarnă. Astfel, poți achiziționa un set elegant compus dintr-un fular, o beretă și o pereche de mănuși.

Cele mai citite articole

Alege o pereche de ghete cu care să ieși în evidență

Dacă ești adepta subitilității și nu vrei să ieși atât de puternic în evidență dar vrei să ai o ținută cu stil, vei putea alege oricând o pereche de ghete de iarnă de pe reverse.ro care să vină cu un accesoriu de efect, precum o curelușă sau un lanț auriu. Dacă nu te mulțumești doar cu atât, ghetele lungi cu toc pot crea automat un efect de impact cu care vei atrage toate privirile.

Apelează cu încredere la gecile lungi

Fie că preferi paltoanele, fie că preferi gecile din puf, întotdeauna să le alegi astfel încât lungimea lor să depășească genunchii. Acest element conferă un efect de simetrie și eleganță ținutei tale și te protejează mai eficient de temperaturile scăzute dacă porți fuste. 

Deși libertatea de construire a ținutelor pe perioada iernii este restricționată și limitată la haine preponderent călduroase, cu puțină imaginație și curiozitate îți poți crea apariții elegante și îți poți păstra stilul elegant, prin mici artificii vestimentare, precum un lanț argintiu atașat ghetelor, sau o beretă asortată cu mănușile elegante. Îndrăznește să fii la modă și iarna! 

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole