Lifestyle

Câte mese, atâtea rețete de încercat. GoostoMix, sursă de inspirație în bucătărie

Gătitul acasă, folosind ingrediente naturale, reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală a familiei. Atunci când organismul are toți nutrienții necesari pentru a funcționa, toate întâmplările zilei devin ușor de gestionat și sunt privite cu o notă de optimism.

Încă din prima parte a zilei, corpul are nevoie de vitamine și minerale pentru a reface depozitele care s-au consumat pe parcursul nopții, iar dacă acest aspect nu este luat în seamă, nivelul de concentrație scade și începe un efect de domino care poate transforma ziua într-un mic dezastru.

Sărind peste masa de dimineață, fie că mergi la cursuri ori la birou sau pur și simplu intenționezi să te bucuri de o zi liberă, corpul tău nu are ce să consume, iar nivelul tău de învățare și concentrare este scăzut, energia câștigată după un somn bun începe să se scurgă, iar în jurul orei 10 tentația de a consuma gustări pline de zahăr este mare. Ulterior prânzul este întârziat, iar pe după-amiază apare din nou nevoia unei gustări mai puțin sănătoasă. Pe parcursul zilei, lipsa meselor nutritive duce la o productivitate scăzută și o stare generală neplăcută, care poate provoca senzația de depresie sau anxietate. În lipsa vitaminelor și mineralelor în corp, sarcinile zilei par multe și solicitante, iar pe termen lung senzația că lucrurile nu merg așa cum îți dorești poate să fie doar din cauza unui meniu zilnic care trebuie îmbunătățit.

Totuși, să gătești mereu poate să fie solicitant, iar inspirația pentru a prepara trei mese pe zi și două gustări este greu de găsit. Mai ales în timpul verii, anotimpul vacanțelor și plimbărilor. Nimeni nu își dorește să petreacă ore în bucătărie când vremea de afară îndeamnă la o sesiune de înot. Este, pe bună dreptate, neplăcut să toci legume și să stai lângă o cratiță care în timp ce fierbe, crește temperatura din cameră, fie și cu aerul condiționat pornit.

Cum poți să gătești rapid, fără efort

Folosind robotul de bucătărie Thermomix, gătitul este transformat într-un proces plăcut și creativ. Cu funcții care țin locul multor ustensile din bucătărie, poate fi considerat un mic bucătar care te ajută să pregătești de fiecare dată mâncare delicioasă.

Thermomix toacă, frământă, strecoară, sterilizează, fierbe, gătește la aburi, macină și face cafea, toacă carne, cântărește, călește, face caramel și lista poate să continue până când te asigură că orice îți dorești să mănânci, poate fi obținut cu acest aparat minune.

Practic, tu trebuie să pui ingredientele în aparat și să îl setezi conform instrucțiunilor din rețete, iar el își face treaba.

Folosind Thermomix vei putea avea mereu mâncare gătită acasă, pentru întreaga familie, fără să îți faci griji în privința timpului petrecut în bucătărie. Astfel, vei avea parte de o alimentație variată și îți vei putea asigura mese nutritive care te vor ajuta să cucerești ziua.

Cele mai citite articole

În plus, cât timp Thermomix gătește, te vei putea ocupa de alte activități care îți plac.

Nu îți face griji, mâncarea va avea bineînțeles creativitatea ta în bucătărie și acel gust incredibil de acasă. Vei condimenta după bunul plac fiecare preparat sau chiar vei putea adapta rețetele bunicii pentru Thermomix. Iar dacă nu ai idee ce să mai gătești, există o platformă de rețete la Thermomix care inspiră o mulțime de oameni în fiecare zi.

Rețete pentru Thermomix pentru un meniu variat pe GoostoMix

Platforma de rețete GoostoMix publică rețete la Thermomix pentru fiecare moment al zilei.

Îți poți începe ziua cu un mic dejun nutritiv care se poate prepara și în mai puțin de 5 minute. Pentru gustările tale, dar și ale copiilor, poți oricând să accesezi secțiunea pentru gustări la Thermomix și să alegi în fiecare zi o surpriză dulce, sărată, nutritivă.

Pentru masa de prânz, GoostoMix are rețete românești la Thermomix, dar și internaționale. Iar pentru cină există opțiuni pentru cine romantice în doi sau preparate pentru întreaga familie.

Rețete tradiționale românești la Thermomix de pe GoostoMix

Preparatele românești sunt atât de variate și gustoase încât ne putem mândri oricând cu ele.

Cu rețetele pe care GoostoMix le publică, poți să pregătești prânzul pentru a doua zi ca să îl iei la birou sau poți organiza o masă festivă, având ca tematică bucătăria românească. La Thermomix poți să prepari o ciorbă de burtă care îi va impresiona până și pe cei care spun pas la acest preparat sau poți alege o tocăniță clasică de legume. Unde mai pui că poți să prepari papanași la Thermomix urmărind pașii rețetei de pe GoostoMix. O bunătate!

GoostoMix publică rețete pentru un meniu variat

Pe lângă rețetele românești la Thermomix, pe GoostoMix găsești preparate fără zahăr, fără gluten, rețete pentru copii și bebeluși și deserturi vegane, care oferă energie și bucură papilele gustative.

Cele mai citite articole