Moda

Cele mai bune cadouri pentru mama in 2020

Cele mai bune cadouri pentru mama in 2020

2020 este anul tricourilor amuzante si al obiectelor personalizate. Primele sunt piese cu stil, extrem de versatile care pot fii purtate cu lejeritate la o varietate mare de tinute, pot deveni vedete pentru outfiturile urbane sau pot fi transformate in cadouri inedite pentru mame.

Mesajele amuzante sunt inspirante si transmit vibe pozitiv, deci tricourile cu inscriptii originale, pot fi daruri valoroase pentru mame.  Canile si pernele inscriptionate sunt articole practice dar cu impact emotional puternic, deci pot fi considerate daruri de suflet.

Tricouri amuzante  – mesaje in trend in 2020

Daca ai hotarat ca tricourile personalizate cu inscriptii originale sunt idei de cadouri potrivite pentru mama ta, trebuie sa descoperi si care sunt  piesele si mesajele in trend in 2020. Conform garibald.ro in 2020 sunt apreciate tricourile lejere, realizate din bumbac, in alb sau negru, care pot fi potrivite cu lejeritate la tinute casual, outfituri de plimbare sau asociate cu fuste si sacouri la tinute de birou. 

Cele mai citite articole

Mesajele in trend in 2020 sunt cele care fac ca orice meserie sa para banala in fata celei de mama. Cele mai indragite dintre acestea sunt: “Profesoara program de lucru 8 ore 5 zile pe saptamana. Mama program de lucru 24 de ore 7 zile pe saptamana”, “Magazioner: program de lucru 8 ore 5 zile pe saptamana. Mama: program de lucru 24 de ore 7 zile pe saptamana”, “Mama – specialist in negociere si solutionarea daunelor” sau “Nu ai nevoie de bucatar profesionist cand ai o mama ca aceasta”. La fel de populare sunt si mesajele: “Mama pana una alta copiii ti-au reusit”, “ Asa arata cea mai buna mama din lume” sau “Mama care are intotdeauna dreptate”. Alegand un tricou personalizat cu un astfel de inscriptie, cu siguranta vei reusi sa creezi o surpriza placuta. 

Pentru a avea siguranta ca nu dai gres si ca alegi modelul perfect pentru mama ta, poti verifica tabelele de marimi disponibile pe pagina garibald.ro. 

Perene si cani personalizate – trenduri 2020

Perene si cani personalizate – trenduri 2020

Mamele sunt fiinte sensibile si apreciaza cu adevarat vorbele (mesajele) venite din suflet. Pentru a-i face un dar memorabil, nu ezita sa alegi o cana sau o perna inscriptionata. Aceste obiecte sunt folosite frecvent, deci poti considera ca esti in fiecare zi mai aproape de cea mai draga persona. 

Inscriptiile de tip “Mama este o persoana care poate inlocui pe toata lumea, dar nimeni nu o poate inlocui pe ea”, “Mama – unitate pentru sarcini speciale”, sau “Cea mai buna mama din lume” isi ating scopul si transmit mai mult decat o mie de cuvinte. 

Cele mai citite articole