Lifestyle

Comandă acum online gențile pe care le vei purta anul viitor

Gențile care vor fi în tendință în primăvare și vara lui 2020  le poți cumpăra acum de pe Zafia.ro.

Vei putea găsi aici multe modele de genți damă ieftine, extrem de frumoase și practice, așa încât merită ca să îți faci un cadou pentru sufletul tău. Și ce poate aduce mai multă bucurie unei femei decât o geantă nouă?

Fii prevăzătoare și alege pe îndelete gențile pentru anul următor

Deși mintea ta continuă să se gândească la vremea frumoasă chiar și în toiul iernii, la vacanțele de anul viitor, o  idee ar fi ca să îți cumperi gențile pe care vrei ca să le porți peste câteva luni chiar de acum, ca să le poți alege pe îndelete. Noile colecții de genți sunt extrem de ofertante. Accesorii de damă de acest tip, în tendințe, găsești în magazinul online Zafia.ro. Intră acolo și nu vei putea rezista să îți comanzi măcar două sau trei, mai ales că și prețurile sunt extrem de convenabile.

Dacă vrei ca să economisești sume importante de bani la achizițiile privind accesoriile pe care le vei purta în lunile ce vor urma ar fi bine ca să cunoști totuși în ce e bine ca să investești, să nu cumperi genți și rucsacuri de damă urbane în mod compulsiv.

Iarna este cel mai bun moment în care să îți imaginezi care sunt acele outfit-uri pe care urmează să le porți în sezoanele calde 2020 și ceea ce poți adăuga la acele piese vestimentare în materie de accesorii. Mai ales în ce geantă vei depozita lucrurile fără de care nu poți ieși din casă.

Ce culoare ar trebui să aibă o geantă în 2020?

Culoarea este foarte importantă în alegerea unei genți, deoarece cu cât geanta este mai interesant colorată, cu atât mai deosebită, mai personalizată, va fi ținuta ta.

Culoarea genții poate afecta radical, în bine sau în rău, o ținută, făcând-o mai elegantă, rafinată, delicată sau dezastruoasă. 

Culoarea la modă a sezonului primăvară-vară este corai (adică o nuanță de roșu spre galben), așa că gențile 2020 – 2021 merită, fără îndoială, să ai în vedere această nuanță.

Cele mai citite articole

Gențile de dama realizate într-o combinatie de mai multe culori sunt relevante și în sezoanele care urmează, dar totuși designerii pariază mai mult pe textură și formă, decât pe efectul printului.

Poți paria pe o geantă în nuanțe pale sau puternice de roz, roșu sau portocaliu, albastru sau verde  și, în orice moment, alege să îi dai și o notă personală: poți lega la geanta pe care o vei purta o batistă, o eșarfă, un lanț, niște insigne care se potrivesc gusturilor tale. Există o infinitate de posibilități, astfel încât un accesoriu să nu arate întotdeauna la fel!

Nu ignora efectul adus de o geantă inspirat aleasă

Orice reprezentantă a Evei ar trebui să-și amintească întotdeauna că oricât de simplă și modestă este ținuta ei, ar trebui ca să acorde o atenție specială accesoriilor și, în special, pantofilor și genților. Aceste componente pot juca un rol decisiv în exprimarea personalității sale prin outfit-ul pe care îl abordează.

Fiecare element al garderobei tale, inclusiv accesoriile, au o importanță de netăgăduit în zilele noastre.

Gențile la modă sunt capabile să dea celei ce o poartă mai multă vitalitate, o notă de nonconformism uneori, pot genera asocieri neașteptate care să exprime mai bine personalitatea acesteia.

Adesea, geanta originală devine o pată de culoare strălucitoare care împrospătează o ținută, acționează ca un accent atractiv care o scoate din banalitate.

Consultanții de modă chiar ne sfătuiesc, dacă tocmai am decis să ne actualizăm garderoba, adăugându-i un plus de valoare, ca să cumpărăm genți la modă pentru anul viitor în mai multe versiuni și să creăm ținute spectaculoase, pornind de la aceste accesorii extrem de importante.

În magazinul online Zafia.ro se pot comanda în această perioadă genți frumoase, elegante, neașteptate, debordând de eleganță, spontaneitate,accesorii practice, dar în același timp extrem de speciale care pot întregi în chip fericit orice outfit.

Desigur, de multe ori în materie de accesorii ajungem prin forța lucrurilor ca să cumpărăm nu neapărat ceea ce ne place, ci mai degrabă ceea ce este disponibil. E bine ca să excluzi această regulă atunci când cumperi o geantă și să o comanzi de acum pentru lunile ce urmează. De unde? Evident de la Zafia.ro!

Cele mai citite articole