Casa Ta

De ce aspecte trebuie sa tii cont cand isi alegi o cabina de dus?

Cabina de dus este un element esential din cadrul oricarei bai si trebuie sa fie aleasa in mod corespunzator, astfel incat sa indeplineasca toate necesitatile proprietarului sau. In prezent, multe persoane opteaza pentru cumpararea unei cabine de dus, fiind o varianta moderna, accesibila si placuta din punct de vedere estetic. De asemenea, este si o varianta practica, sesizandu-se o reducere semificativa a timpului petrecut la dus.

Astfel, persoanele ca isi doresc sa-si cumpere o cabina dus pentru baia lor, pe care sa o foloseasca de fiecare data cu drag, trebuie sa tina cont de cateva criterii importante de selectie.

3 criterii de care sa tii cont cand alegi cabina de dus

1. Dimensiunea cabinei de dus

Optarea pentru dimensiunea potrivita pe care cabina de dus sa o aiba este o etapa esentiala, care trebuie sa fie respectata chiar si in cel mai mic detaliu. Pentru baile inguste, mici se poate utiliza o cabina de dus de 70 de cm, care sa aiba in componenta sa o usa glisanta. Astfel, cu ajutorul usii, care este inchisa in timpul dusului, restul baii va fi protejata in mod corespunzator de umiditate.

2. Modalitatea de intretinere

In momentul achizitionarii unei cabine de dus, trebuie sa se tina cont, totodata, si de modalitatea de intretinere. Pentru a fi o alegere practica, se poate opta pentru un material rezistent, care sa fie usor de intretinut, cum ar fi sticla. In cazul sticlei, nu este nevoie de o curatare aprofundata sau dificila, ci, din contra, trebuie doar sa fie spalata cu apa si stearsa cu o laveta.

3. Garantia cabinei de dus

La fel ca in cazul oricarui produs, certificatul de garantie este important si in cazul cabinei de dus. Pentru ca este o investitie pe termen lung, este necesar ca proprietarul sa se asigure ca are certificatul de garantie la indemana in cazul in care se defecteaza sau se deterioreaza intr-o perioada scurta.

Prin urmare, pentru achizitionarea unei cabine de dus este esential sa se tina cont de criteriile mentionate anterior, astfel incat produsul sa fie practic si de calitate.

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!