Moda

Inele cu diamante valoroase si pretioase

Diamantele sunt considerate cele mai scumpe pietre pretioase din lume. Din nou si din nou, pietrele pretioase sunt scoase la licitatie pentru sume exorbitante in casele de licitatii din Londra si pana la New York. Pietrele pretioase stralucitoare au fost intotdeauna un simbol al bogatiei, puterii si frumusetii. 

In zilele noastre sunt adesea cumparate inele cu diamante, ca fiind cadouri valoroase sau chiar ca o investitie. Bijuteriile cu diamante sunt adesea cumparate pentru logodna. Diamantele sunt, de asemenea, populare pentru ocazii speciale, de exemplu sub forma unei verighete  de nunta.

Daca esti in cautarea de inele cu diamante din unul dintre motivele mentionate mai sus, urmatorul pas este sa definesti ceea ce iti place tie sau partenerei tale. Probabil ca ii stii gustul, asa ca alegerea unui inel cu diamant poate fi facuta rapid. Inainte de a face o achizitie, nu strica sa rasfoiesti catalogul online al magazinului online karadiamond.com si sa te familiarizezi cu cele mai frumoase inele cu diamante. 

Diamantele sunt minerale rare care s-au format in mod natural acum milioane de ani si sunt extrem de greu de gasit. Diamantele brute care apar in mod natural, sunt taiate cu expertiza, oferindu-le stralucirea si forma pentru care aceste pietre pretioase sunt atat de faimoase. 

Inele cu diamante – Valoarea diamantelor 

Valoarea unui diamant si, prin urmare, pretul, este determinata folosind „patru C”: claritate, culoare, taiere, carate. Claritatea si culoarea unui diamant sunt inerente, iar taietura si numarul de carate pot fi influentate de procesarile ulterioare.  Caratul este unitatea folosita pentru a masura greutatea unui diamant. 

Un carat este egal cu 0,2 grame. Dupa cum poti vedea, exista o serie de factori care afecteaza valoarea unui diamant. Restul materialului folosit pentru un inel cu diamant joaca si el un rol important. Metalele pretioase precum argintul, aurul si platina sunt oferite la preturi foarte diferite si influenteaza pretul de achizitie al inelului. 

Daca iti stabilesti un buget de la inceput, iti va fi mai usor sa alegi. Un anumit buget reduce numarul de inele care intra in discutie pentru tine. Acest lucru iti permite sa restrangi selectia si sa iei o decizie mai usor. 

Un numar surprinzator de oameni cauta inelul perfect dupa stralucirea diamantului. Un inel cu diamant stralucitor nu este altceva, decat un diamant care a fost taiat intr-o forma specifica: asa-numita taietura stralucitoare. 

Aceasta este una dintre cele mai populare taieturi. Indiferent daca alegi o taietura stralucitoare rotunda, o taietura de smarald mai patrata sau un diamant in forma de inima, depinde doar de preferintele tale. 

Exista atat de multe taieturi diferite, incat poti gasi inele cu diamante potrivite pentru gustul tau. Culoarea diamantului si baza inelului joaca si ele un rol important. Poti alege inele cu diamante din aur clasic alb sau galben, dar si din aur roz sau platina.