Moda

De ce să alegi sandale din piele naturală cu platformă pentru acest sezon cald?

O pereche de sandale din piele naturală cu platforme reprezintă o alegere a femeilor cochete de toate vârstele. Din luna iunie, sau chiar mai devreme, când vară se instalează oficial, reprezentantele sexului frumos îşi cauta încălţăminte adecvată, iar o pereche de sandale cu platforme reprezintă modalitatea perfectă pentru a înfrunta temperaturile ridicate, fără a provoca dificultăţi la mers.

O combinaţie ideală între eleganță şi confort, între rafinament şi feminitate, sandalele cu platformă arată perfect atât cu rochii lungi, cât şi cu rochii scurte. Blugii, salopetele, dar şi rochiile vaporoase, pantalonii scurţi se vor dovedi ţinute ideale care se potrivesc cu sandalele cu platformă.

Când să porţi sandalele de piele cu platformă?

Sandalele de piele cu platformă arată grozav în numeroase ţinute. Blugii reprezintă opţiunea clasică şi corect aleasă pentru a evidenţia sandalele, cu condiţia ca tivul să acopere cea mai mare parte a platformei, deoarece această opţiune va crea aspectul unei siluete perfecte. Sandalele cu platformă nu au dispărut niciodată de pe podiumurile de modă, ci au revenit în forţă în fiecare sezon cald, cu noi modele inedite, având rolul de a oferi confort şi de a echilibra ţinutele alese, precum şi silueta purtătoarelor.

Sandalele de piele cu platformă nu se potrivesc femeilor minione şi silfide, ci mai degrabă femeilor corpolente, pentru că echilibrează proporţiile şi aduc câţiva centimetri în plus în lungime extrem de bineveniţi. Cu un aer boho şi casual, sandalele de piele cu platformă nu arată grozav în tinutele elegante, modelele stiletto reprezentând o opţiune potrivită pentru rochiile elegante.

Platformele pot fi purtate în schimb cu fuste şi rochii cu aplicaţii florale, cu rochii vaporoase, cu salopete de blugi sau cu salopete de vară cu pantaloni trei sferturi sau cu pantaloni scurţi din materiale lejere şi vaporoase. Fiind cea mai populară variantă de încălţăminte de vară, sandalele cu platforme sunt preferatele femeilor care adoră confortul, pentru că se adaptează la diferite ţinute, atât la cele elegante, cât şi la cele clasice.

Cum să porţi sandalele de piele cu platformă?

Spre deosebire de sandalele de piele cu toc înalt, sandalele de piele cu platforma reprezintă o alegere optimă pentru femeile care doresc să se simtă confortabil, acestea putând fi purtate atât la serviciu, la plimbări, în localuri, fiind considerate accesorii de inspiraţie retro. De aceea, sandalele de piele cu platformă nu sunt indicate în ţinutele foarte elegante, în combinaţie cu rochii de seară, cu ţinute de gală.

Cele mai citite articole

Sandalele cu talpă ortopedică sau cu platformă aşa cum sunt denumite sunt comode şi reprezintă o alternativă foarte bună pentru persoanele care nu vor să poarte tocuri înalte zilnic să nu le obosească picioarele. Câteva idei de asortare a sandalelor cu talpa ortopedică includ:

·  alături de pantaloni negri, bluză sau cămaşa albă şi jacheta de piele, ochelari de soare şi o geantă supradimensionată;

·  alături de ţinute de plajă compuse din pantaloni scurţi, poncho şi o geantă;

·  alături de ţinute casual şi office, pentru un plus de confort;

·  alături de rochii, pantaloni şi fuste plisate;

·  alături de blugi simpli.

Cele mai citite articole