Cariera

De ce sa iti inscrii copilul la o gradinita ce urmeaza modelul propus de scoala finlandeza?

Din ce in ce mai multi parinti decid sa isi inscrie copilul intr-un sistem de invatamant special, in care copilul sa primeasca nu numai o educatie aleasa, ci sa fie in centrul atentiei, sa fie tratat foarte bine si sa invete valori importante care sa le fie de folos in viata. Gradinita Seva School este un centru de educatie care urmeaza modelul propus de scoala finlandeza si care permite parintilor sa isi inscrie copiii la gradinita, dar si la afterschool.

Gradinita Seva este una din cele mai bune alegeri ale parintilor care isi doresc pentru copiii lor un sistem educational complet, bazat pe mult respect, pe prietenie si pe activitati interesante.

Cui se adreseaza sistemul educational propus de scoala finlandeza?

Sistemul educational propus de scoala finlandeza este prezent la gradinita Seva si se adreseaza tuturor parintilor care doresc binele copiilor lor si care isi doresc ca acestia sa invete intr-un mediu curat, vesel, sa fie prietenosi unii cu altii, sa invete ce inseamna respectul si sa beneficieze de o multime de oportunitati.

Seva pune la dispozitia copiilor nu numai o educatie aleasa, ci si un teren de joaca impresionant, o pista de biciclete, piscina in aer liber, sera, o mini ferma in care copiii invata ce este responsabilitatea si au grija de animalele favorite. Mai mult decat atat, gradinita Seva propune educatia bazata pe cercetare, la fel ca si in cazul modelului propus de scoala finlandeza, dar si colaborarea intre profesori, parinti si copii si o abordare foarte echilibrata a predarii si evaluarii.

Cele mai citite articole

Gradinita Seva se adreseaza parintilor ai caror copii au varste cuprinse intre 3 si 6 ani si care trebuie inscrisi intr-un sistem educational modern. In cadrul gradinitei Seva, se organizeaza petreceri cu ocazia zilelor de nastere a copiilor, dar si cu ocazia Craciunului, sarbatorilor Pascale, Ziua Copilului, iar lista poate continua.

De ce sa alegi gradinita Seva pentru copilul tau?

Gradinita Seva apartine unui proiect educational prin definitie dinamic, cu multa energie, profesionalism, vitalitate si inspiratie. Seva este un sistem educational care promite o educatie de calitate, in care copiii invata ce inseamna respectul, colaborarea cu cei mai mici, in care invata sa respecte si sa se faca respectati, in care nu exista violenta, bullying sau alte forme de discriminare, precum rasism.

Colaborarea dintra parinti, copii si profesori este posibila si necesara pentru a creste fiinte umane care sunt tratate cu respectul cuvenit. In cadrul acestei gradinite se respecta drepturile copiilor, sunt incurajati sa isi exprime punctul de vedere, sa isi cultive talentele si sa se joace. Copiii isi creeaza propria imagine de sine si o imagine asupra lumii care ii inconjoara.

Fiecare copil va avea sentimentul ca apartine unui grup si vor primi informatii variate, vor invata totul despre gestionarea emotiilor si conflictelor si vor avea posibilitatea de a invata in mediu armonios, cu materiale interesante.

Cele mai citite articole