Moda

Cum alegi un ceas de dama pentru persoana iubita?

Unul din cele mai frumoase cadouri pe care il pot face barbatii femeilor importante din viata lor este ceasul de mana. Pentru ca obiectele vestimentare reprezinta o investitie de scurta durata si criteriile de alegere sunt destul de complicate, domnii isi pot indrepta atentia catre ceasuri de dama pe care le pot face cadou persoanelor iubite.

Femeile poarta ceasul de mana ca o bijuterie, acestea tin cont foarte mult de criteriile estetice, dar si functionale, le asorteaza cu tinutele pe care le au disponibile si incearca sa le incadreze cat mai bine in garderoba.

Ceasul de dama potrivit pentru femeia iubita

Din oferta de ceasuri de dama a magazinului online Japora, domnii pot alege ceasuri mecanice sau quartz, ceasuri simple sau mai complicate, ceasuri elegante si stilate sau dimpotriva clasice sau sport, ceasuri ideale din punct de vedere al designului si al modului de functionare, ce denota prestanta, eleganta si stil.

Cele mai citite articole

De asemenea, barbatii care doresc sa faca un astfel de cadou au de ales dintr-o mare varietate de forme ale cadranurilor ceasurilor. Sunt situatii in care cadranul se alege in functie de aspectul fizic si de ocaziile la care urmeaza sa fie purtate ceasurile, dar si situatii in care cadranul nu prezinta o importanta prea mare.

Stilul vestimentar al femeii conteaza foarte mult si este un criteriu important in alegerea ceasului de dama potrivit. Pentru ca orice femeie tine cont de modul in care asorteaza ceasul la pantofi, geanta, la accesorii sau la intreaga tinuta vestimentara, domnii trebuie sa aleaga ceasul potrivit. Adeptele stilului elegant vor alege un ceas elegant, cu linii simple, sau cu un cadran rotund. Ceasurile casual au curea metalica de culoare argintie, dar nu numai. Ceasurile casual sunt de regula disponibile intr-o multime de culori si de modele, de la cadranul rotund la cel oval. Ceasurile casual au avantajul de a putea fi asortate la orice tinuta.

Pentru femeile iubite care practica un sport sau merg la sala, ori fac jogging, ceasul sport se va dovedi o alegere potrivita. Ceasul sport cu functii suplimentare, destinat activitatilor sportive, cu cronometru, sunt perfecte pentru persoanele care sunt interesate de aspectul fizic.

Pe de alta parte, ceasurile fashion pot fi oferite femeilor care doresc sa iasa in evidenta, acestea fiind purtate la evenimente speciale si fiind foarte usor de remarcat. Rolul ceasului oferit cadou este atat practic, cat si estetic, iar functiile acestuia sunt demne de luat in seama. Ceasurile au functii precum indicarea datei, tahimetru, GPS, calendar sau altimetru.

Pentru domnii care doresc sa faca o investitie pe o perioada idelungata in ceasul de mana, conteaza foarte mult si pretul acestui accesoriu. Cu cat ceasul este mai bun, cu atat pretul ceasului este mai ridicat, iar pretul poate fi determinat si de brand sau de alte criterii importante.

Cele mai citite articole