Diverse

De ce sa iti inscrii copilul la scoala de vara Seva Edu? Aici ai motivele!

In conditiile unui sistem educational grav afectat de pandemia cu virusul Covid 19, inscrierea copilului la scoala de vara Seva Edu nu poate fi decat o idee buna care ii va aduce numai beneficii. Scoala de vara este o alegere buna atat pentru parintii care se duc la locul de munca fara griji stiind ca prichindelul este bine ingrijit, supravegheat, si in plus socializeaza si este indrumat de cadrele didactice, dar si pentru copiii care simt nevoia de socializare si de educatie.

Saptamana distractiei la ferma in cadrul scolii de vara Seva Edu – ce activitati vor avea princhindeii?

Saptamana distractiei Farm Fun isi doreste sa vina in intampinarea copiilor inscrisi la scoala de vara Seva Edu care nu au bunici la tara. Vacanta la tara de la bunici va fi imitata pana in ultimul detaliu. Copiii se vor bucura de posibilitatea de a explora viata la ferma, avand in grija gaini, iepuri, ponei, capre, precum si un solar de legume ecologice si savuroase.

In aceasta saptamana cei mici vor face excursii la ferma de vaci, vor planta seminte si rasad, se vor plimba cu poneii, vor ingriji animalele, vor avea o petrecere pe cinste si li se va citi povesti la gura focului de tabara.

Saptamana distractiei “la mare”

Cele mai citite articole

Saptamana Under the Sea imita perfect vacanta la mare de care nu toti copiii se vor bucura in conditiile pandemiei cu Coronavirus. Activitatile stiintifice si recreative ii vor ajuta pe copii sa se transpuna in lumea marina. Acestia se vor distra la piscina, in toboganul gonflabil cu apa, vor intalni animale subacvatice, vor vedea meduze luminoase, se vor picta pe fata in ton cu saptamana in curs si vor viziona filme documentare.

Saptamana sportului in cadrul scolii de vara Seva Edu

Saptamana sportului este special conceputa pentru a ajuta copiii sa adopte un stil de viata sanatos, sa isi mentina creierul sanatos si agil pe tot parcursul vietii si sa isi mentina greutatea optima. In saptamana sporturilor, copiii vor calari, vor juca tenis, vor merge cu bicicleta, se vor juca singuri sau in echipa, vor face Yoga, vor dansa si vor face aerobic, iar petrecerea sportiva va incheia perfect saptamana.

Masuri de siguranta impotriva raspandirii virusului Covid 19 la scoala de vara Seva Edu

Parintii ingrijorati de starea de sanatate a copilului lor pot sta linstiti pentru ca se iau toate masurile de siguranta pentru a nu permite infectarea cu acest virus. Accesul va fi restrictionat persoanelor ce prezinta un risc mare de transmitere, copiii vor fi invatati cum sa respecte masurile de igiena si de distantare, salile de clasa sunt sigure si  atent dezifectate pentru a diminua riscul de transmitere al virusului.

In plus, o mare parte a timpului copiii o vor petrece in spatiile de joaca din exterior, avand in vedere si faptul ca salile de clasa sunt faorte spatioase.

Cele mai citite articole