Diverse

Descoperă modelele din clasa Cabriolet de la Mercedes-Benz

Cabrio sau cabriolet este azi un model de autovehicul admirat și prezent în numeoase showroom-uri Mercedes din întreaga lume. Aceste autoturismele decapotabile, care au de regulă plafon acționat electric, sunt printre cele mai elegante și frumoase modele Mercedes. La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes Benz, poți afla mai multe despre modelele Cabrio create de Mercedes, de la specialiștii din reprezentanțele aflate la Arad, Deva, Sibiu, Suceava sau Timișoara. 

Fiecare din modelele noi lansate de Mercedes-Benz inspiră forță, eleganță, creativitate, iar dotările tehnice depășesc orice așteptări.

Mercedes clasa C Cabriolet

Sistemele de navigație sunt proiectate pentru a oferi un confort cât mai mare la bordul noului Mercedes clasa C. Display-ul digital de mare rezoluție are stiluri diferite de afișare, conform preferințelor, iar mărimea sa de 31.2 cm permite afișarea compactă a celor mai importante informații. 

Conectarea la dispozitivele mobile înseamnă o legătură mai strânsă cu exteriorul, prin integrarea smartphone-ului cu sistemul Media și infotainment, folosind Apple Car Play sau Android Auto. Iar încărcarea e mai simplă, fiind vorba de facilități wireless ce pot fi folosite pe tot parcursul deplasării. Un stil sportiv de condus este încurajat la bordul noului Mercedes clasa C Cabrio, cu un head up display care oferă cele mai importante informații despre drum și trafic. 

Trenul de rulare cu 3 setări diferite sporește performanțele mașinii. Maximă agilitate sau confort lin? Alegerea îți aparține. Poți adapta acest vehicul propriului stil de condus. 

Reglând suspensia în mod automat, gradul de confort e tot mai mare iar șoferul este protejat efectiv, călătoriile au un nivel de relaxare mult mai mare. Trenul de rulare se adaptează automat nivelului de încărcare. Cutia automată de viteze înlătură stresul schimbării permanente a vitezelor, pentru un plus de confort.

Cele nouă trepte de viteză asigură turații joase, pentru o reducere eficientă a consumului de combustibil. Sistemele de confort includ un nivel de zgomot redus, o tracțiune mai eficientă și rulare stabilă în orice condiții de trafic și meteorologice.

Mercedes clasa E Cabriolet

Cele mai citite articole

Noul model Clasa E de la Mercedes are toate avantajele unui vehicul de tip Cabriolet: sportivitate, dinamism, dar și confort. Dotările Premium fac din acest autoturism un autoturism adaptat unui stil de viață modern. 

Dispozitivul de poziționare a centurii permite o poziție mai confortabilă la volan. Plafonul izolat acustic asigură mai mult confort și relaxare pe orice traseu. Iar sistemul de climatizare din jurul gâtului și cefei este deosebit de eficient pentru confortul șofatului pe timp de iarnă. 

Elementele de confort în habitaclu asigură o stare de bine de-a lungul călătoriilor lungi. 

Pachetul Energizing însoțit de un iluminat ambiental personalizat reprezintă un prilej de relaxare. Confortul scaunelor reglabile și adaptabilitatea interiorului la cerințele șoferului face din noul Mercedes Cabrio o alegere minunată. Sistemul de sonorizare completează confortul ambiental și transformă șofatul într-o experiență unică, de vis.

Mercedes MAG SL Roaster 

Acest model prezintă caracteristici aerodinamice sofisticate. Te poți bucura de un eleron extensibil care oferă un aspect aerodinamic noului Mercedes MAG SL. 

Tracțiunea este mereu optimizată. Acest model este înzestrat cu tracțiune integrală care stimulează motorul pentru performanțe mai mari, în timp ce confortul este asigurat. 

Viteza crescută este posibilă datorită direcției pe puntea spate AMG. In concordanță cu viteza, direcția se comportă adaptativ, ca și în cazul unui ampatament scurt. Fiecare detaliu este menit să încurajeze confortul și siguranța la volanul noului model de la Mercedes. 

Sistemul de frânare de înaltă performanță AMG opțional oferă valori de decelerare excelente, chiar în condiții de rulare dificile.  Dinamica și agilitatea demonstrate practic fac din acest model un exemplu de autovehicul sportiv cu performanțe de excepție. 

Cele mai citite articole