Diverse

Echipamente de vanatoare pentru siguranta vanatorilor

La mldguns.ro vei gasi echipamente de vanatoare complete. Ti se ofera o gama larga de echipamente de vanatoare: jachete de vanatoare, pantaloni de vanatoare, camasi de vanatoare, pulovere de vanatoare, caciuli, ciorapi, cizme etc. 

De asemenea, poti obtine o multime de accesorii pentru echipamentul de vanatoare. Desigur, echipamentele de vanatoare nu sunt potrivite doar pentru vanatoare. Cu jachetele, pantalonii si vestele functionale si de inalta calitate, vei fi bine echipat pentru toate activitatile in aer liber. Pescarii, drumetii, iubitorii de natura si fotografi de animale vor gasi cu siguranta ceea ce cauta in magazinul de vanatoare MLD Guns.

Fie ca este vorba despre jachete de vanatoare respirabile, pantaloni impermeabili, camasi rezistente la perforare si incaltaminte pentru orice teren, mldguns.ro are raspunsul la toate cerintele tale, pentru echipamente de vanatoare. 

Testate in padure, teren de vanatoare si padure, fiecarui vanator i se ofera tinuta necesara pentru a sfida frigul, umezeala si vantul si pentru a arata bine printre vanatori. Gama atotcuprinzatoare de echipamente de vanatoare indeplineste diferitele cerinte ale vanatorilor si manuitorilor de caini in actiune.

Echipamente de vanatoare revolutionare care iti fac corpul sa dispara

Camuflajul in sine implica mult mai mult decat simpla imitare a modelelor si culorilor mediului. Problema multor echipamente de vanatoare de camuflaj existente, sunt contrastele prea scazute. De la distanta, modelul se estompeaza intr-o singura culoare, facandu-te din nou vizibil pentru vanatoare. 

Cele mai citite articole

Pe de alta parte, producatorii au fost influentati de modul in care animalele se camufleaza unele impotriva altora. Exemple sunt tigrii si leoparzii. Culorile sunt asemanatoare cu cele ale mediului, dar in loc sa aiba frunze si ramuri pe par, aceste animale au elemente de negru care contrasteaza puternic cu culoarea reala a parului. 

Folosind aceste modele, contururile corpului sunt neclare, iar pradatorii isi pot apropia prada nevazuti. Echipamentele de vanatoare de camuflaj functioneaza intr-un mod similar. Culorile modelului corespund mediului in care vanezi, in plus, functia principala a camuflajului este de a estompa contururile umane. Foloseste un model unic, cu un contrast ridicat intercalate cu pixeli mici si mari, care te face invizibil de la distanta.

Echipamentele de vanatoare de inalta calitate se caracterizeaza mai ales printr-o protectie eficienta impotriva intemperiilor. Practic, vanatorii isi petrec o mare parte a vietii in salbaticie in padure si sunt inevitabil expusi la conditii meteorologice extreme. 

De altfel, vanatorul sta adesea departe de potecile si drumurile asfaltate. In special din cauza acestor circumstante, echipamentele de vanatoare trebuie sa fie realizate din materiale robuste si de inalta calitate. 

Nu conteaza daca este pe un stand inalt, peste paraie si munti sau in mijlocul padurii, echipamentele de vanatoare nu trebuie sa dezamageasca vanatorul in actiune. Prin urmare, echipamentele de vanatoare adecvate, de inalta calitate sunt esentiale pentru vanatori. 

Cele mai citite articole