Diverse

Fii super – MOM cu ajutorul drool.ro!

Orice mămică este o persoană eroină, mai ales în ochii puiului ei pentru care ar face orice ca să-l știe bine. Uneori, chiar și tu simți că ai superputeri, nu-i așa? Grija față de micuțul tău devine mai simplă atunci când ai la îndemână lucrurile potrivite pentru îngrijirea acestuia, de la hăinuțe moi și plăcute cu pielea, până la produse de îngrijire care îi oferă o piele mătăsoasă la atingere și care nu întâmpină niciun fel de probleme.

Magazinul online Drool.ro sprijină super-mămicile ca tine și vine în ajutor tuturor celor care-și doresc tot ce-i mai bun pentru creșterea copilului lor. Așadar, dacă nu te mai mulțumește un anumit produs necesar la îngrijirea copilului încă din prima lună de viață, dacă te-ai săturat să faci compromisuri încercând tot felul de produse neadecvate, ori dacă ai nevoie de hăinuțe, încălțăminte, accesorii sau jucării, pe toate le găsești la Drool – magazinul super-mămicilor dotate.

Vei găsi câteva lucruri chiar și pentru a-ți acoperi nevoile, articole de care poți avea nevoie pe durata sarcinii, în maternitate sau chiar și ulterior, în timp ce îl crești pe bebe. Dar hai să descoperi mai multe detalii și informații utile din rândurile următoare.

  • Drool te ajută să fii super-MOM încă primele zile de viață ale bebelușului tău
  • Copilul vrea să se joace? Hai să descoperi toate soluțiile pentru joc și joacă!
  • La plimbare sau la școală are nevoie întotdeauna de cele mai bune accesorii

Drool te ajută să fii super-MOM încă primele zile de viață ale bebelușului tău

Încă din primele secunde când ți-ai strâns puiul în brațe, începe să se formeze o conexiune specială între voi. Instinctele tale se vor dezvolta și vei ști de fiecare dată când micuțul tău are o problemă. Astfel te vei axa mai mult pe nevoile sale, vei pune mai multă atenție asupra lucrurilor pe care le alegi să intre în contact cu el. Iar ca prin urmare, niciun lucru nu va fi făcut la întâmplare.

Scutece hipoalergenice Agnotis

Iată, la băiță, poți folosi produsele Agnotis, o gamă care cuprinde o varietate largă de produse hipoalergenice de îngrijire corporală și igienizarea hainelor concepute special pentru pielea sensibilă. Ai la dispoziție detergenți, șampoane, creme contra iritațiilor, inclusiv scutece de unică folosință sau tampoane pentru sâni.

Cele mai citite articole

Aruncând un ochi mai detaliat asupra portofoliului disponibil, în stoc vei găsi și hăinuțe pufoase, body-uri, rochițe fetițe, încălțăminte cochetă și confortabilă, până la o mulțime de alte accesorii cu care să-ți transformi puiul de om în cel mai frumos copil de pe acest pământ. Acum, nu a fost nicicând mai simplu să fii o super-MOM!

Copilul vrea să se joace? Hai să descoperi toate soluțiile pentru joc și joacă!

Joaca este o necesitate pentru orice copil. Sigur ai observat deja că, în prima săptămână de când ai ieșit din maternitate și ai ajuns acasă cu cel mic, se entuziasmează repede, e tot mai atent la lucrurile din jurul lui, dă din mâini și din picioare sau i se schimbă expresia facială când surprinde sunetele și mișcarea unui carusel pătuț. La fel de interesat poate părea și de jucările pentru cărucior, de ursuleț, de jucăriile pentru dentiție și de toate celelalte jucării bebeluși.

Încântarea va exista cu atât mai mult pe chipul celor mari care deja și-au dezvoltat atenția, percepția, cei care deja pot întreprinde anumite acțiuni de unii singuri. Dacă vrei să faci un cadou copiilor de acest fel, poți alege jocuri de strategie, LEGO, cu cărți, educative și interactive, care le stimulează și mai mult gândirea sau imaginația.

La plimbare sau la școală are nevoie întotdeauna de cele mai bune accesorii

Odată ce merge la grădiniță sau la școală, această treaptă a vieții vine cu și mai multe necesități pe care părinții trebuie să le acorde copiilor. Desigur, ți le vei dori pe cele mai bune, rechizite copii sigure cu care cei mici să nu întâmpine probleme și să nu le pericliteze siguranța. Vei putea alege dintr-o mulțime de culori, tablete de scris, plastilină, creioane colorate și multe altele, pe care în mod cert le vei găsi pe lista de cerințe la grădiniță sau la școală.

Set papetarie Djeco, Tinou

Siguranța va rămâne primordială și în momentul în care veți ieși la plimbare, de exemplu când mergeți la cumpărături sau într-o vacanță cu mașina, pe care o poți echipa așa cum cere legea, cu sisteme de transport copii certificate. Această secțiune de la Drool cuprinde însă și alte articole în afară de scaune auto și landouri, precum marsupii, hamuri, biciclete, trotinete etc. pe care să le folosești ca să-ți plimbi puiul în primele luni de viață când el nu se poate deplasa singuri, ori ca să-și dezvolte abilitățile motorii când crește mare.

Drool are răspunsul la toate întrebările tale, indiferent de necesitățile pe care le ai! Și prin intermediul lor, orice mămică devine cea mai bună versiune a sa. Noi avem convingerea că ei îți vor sări în ajutor de fiecare dată și te vor ajuta să-ți duci la bun sfârșit orice misiune cu și despre buna creștere a copilului tău.

Cele mai citite articole