Moda

Genți de damă pentru anul pandemic 2021

Orice colecție de modă, indiferent de stilul sau sezonul căruia îi este destinate, trebuie să conțină un accesoriu foarte important și anume, genți de damă. Fie că vorbim de stilul elegant, sport sau casual, gențile sunt nelipsite din garderoba unei femei.

În ciuda perioadei dificile prin care omenirea trece, modă este în continuare un aspect important pentru viața femeilor. Această înfrumusețează viața femeilor care, la rândul lor, înfrumusețează viața persoanelor din jurul lor. În plus, reînceperea activității după atâta timp stat acasă implică mai multe task-uri de îndeplinit, iar geantă este esențială în viața cotidiană.

Atuurile unei genți de damă

Ramură modei dedicate genților de damă a dezvoltat o mulțime de modele, cu diferite dimensiuni, texturi și din variate materiale. Astfel, în timp, acestea au devenit mai mult decât un simplu accesoriu care completează o ținută, gențile îmbinând mai multe caracteristici.

Pe lângă faptul că trebuie să fie asortată și integrate ținutei, geantă de damă are și o caracteristică practică, permițând purtarea minim a unor lucruri esențiale unei femei, cum ar fi telefonul, cardul și rujul. Asta dacă vorbim de cele mai mici, însă în funcție de nevoile fiecărei femei, designerii au dezvoltat genți de damă în dimensiuni și forme neașteptate.

Totodată, gențile de damă pot fi și un accesoriu versatil, prin intermediul căruia ținută unei doamne este scoasă în evidență. Sau prin schimbarea genții, imaginea poate fi ușor schimbată din cea office, într-o ținută mai relaxată, pentru ieșit în oraș.

Tendințele 2021, adaptate vieții de după pandemie

Dorința femeilor este de a ține pasul cu cele mai noi tendințe din lumea modei, atât în ceea ce privește piesele vestimentare, cât și în ceea ce privește accesoriile și, implicit, gențile de damă. Însă această dorința poate fi uneori obositoare, fiind totodată și destul de costisitoare.

De aceea, doamnele trebuie să țină cont de recomandările fashion ale specialiștilor și să le adapteze propriului stil. Conform specialiștilor fashion, principalele trenduri în materie de genți de damă la modă în anul 2021 urmăresc caracteristici precum comoditatea și confortul, dar și utilitatea acestora. Aspecte ce au fost adaptate noului stil de viață determinat de pandemia cu care omenirea se confruntă.

 Noile genți la modă sunt atât cele supradimensionate, cât și cele minimaliste sau de mâna, din texture matlasate sau noi și chiar din răchită, geantă tip borsetă, cu modele tradiționale sau cu accesorii cu lanțuri. În ceea ce privește culorile, dacă cu cele clasice – alb, negru, roșu – nu se poate eșua, în acest sezon sunt recomandate nuanțe de maro, gri și galben, precum și culorile pastel sau nude.

Însă gențile din piele rămân un accesoriu elegant și atemporal, care oferă ținutelor o notă aparte de rafinament, acestea regăsindu-se mereu în propunerile designerilor.

Astfel, orice femeie poate găsi modelul favorit și potrivit, adaptat tendințelor actuale, acestea oferind o gama foarte variată de genți de damă. În general, doamnele urmăresc că o geantă – un accesoriu important și nelipsit – să îmbine armonios frumusețea cu utilitatea.

Femei Moderne

Adauga comentariu

Click aici pentru a scrie un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!