Diverse

Samsung Galaxy 10 Plus – spectaculos prin design şi specificaţii, o bijuterie de telefon ce merită protejat cu o husă

Samsung Galaxy 10 plus este un telefon care merită toată atenţia cumpărătorilor, având un ecran mai mare decât predecesorul lui şi specificaţii mai bune. Pentru că modelele de telefoane se schimbă şi sunt din ce în ce mai performanţe de la un sezon la altul, acestea trebuie să fie protejate cu ajutorul unor huse Samsung 10 Plus astfel încât să fie cât mai bine întreţinute şi să aibă o viaţă îndelungată.

Fără îndoială, evoluţiile din domeniul tehnologic se văd şi în evoluţiile modelelor de telefoane care, deşi sunt mai elegante şi mai atractive, sunt şi mai uşor de scăpat din mână, mai susceptibile accidentelor şi mai predispuse defectării. Samsung Galaxy 10 plus este un telefon care merită întreţinut cu ajutorul unei huse de piele de înaltă calitate.

Designul telefonului, primul aspect ce trebuie păstrat intact cu ajutorul unei huse

Telefonul Samsung Galaxy S10 plus are un design elegant, curbat, are dimensiuni suficient de mari pentru pretenţioşi, margini dreptunghiulare jos, prin care se diferenţiază de predecesorul lui, iar carcasa este spectaculoasă. Telefonul fără husă alunecă uşor şi nu poate fi ţinut cu o singură mână, aşa că o husă de piele de specialitate se va dovedi mai mult decât necesară.

Cele mai citite articole

Varianta Note plus nu este performantă numai din punct de vedere al designului, ci şi al performanţelor. Rămânând în această zonă, ecranul are o diagonală de 6.8 inchi, un raport de 91% sticlă faţă de corp, o rezoluţie mare de 1140 x 3040 pixeli, o raţie de 19:9 şi o densitate a pixelilor mult mai mică.

Performanțe şi specificaţii ale telefonului Samsung Galaxy Note 10 plus

Comparativ cu predecesorul său, modelul “plus” are un procesor upgradat, are procese şi aplicaţii complexe, este uşor de folosit, are o capacitate de stocare impresionantă, de 256 GB şi mai mult RAM decât predecesorul, adică 12 GB.

În plus, modelul Samsung S10 plus este util celor care doresc să îşi completeze experienţa cu un mix de PC, este util celor care fac fotografii, atât de tip portret, cât şi selfie-uri pentru că telefonul are 3 calere de 12 mp wide, tele şi ultrawide, adăugându-se un senzor de adâncime 3D care aduce mai multe informaţii din fundal.

Camera de selfie este de 10 mp, suficientă pentru a face fotografii personale impresionante, iar posibilitatea de a folosi S Pen garantează controlarea camerelor, muzicii, dar şi a altor caracteristici şi proprietăţi. În concluzie, acest telefon care costă o mică avere cu siguranţă are nevoie de întreţinere corespunzătoare şi de protecţie maximă, cu ajutorul unei huse de piele de înaltă calitate, fabricată special pentru acest model de telefon, disponibilă în mai multe modele şi variante de culoare.

Cele mai citite articole